20:30 CSKA Sofia vs Zorya Luhansk UEFA Europa League Qualifying R3 Champ Path

CSKA Sofia

Μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας, η ΤΣΣΚΑ «ίσιωσε» και μετρά δύο νίκες, με τελευταία αυτή με 1-0 επί της Μπότεφ Βράτσα (4/8). Έτσι, έπειτα από 4 αγωνιστικές  βρίσκεται στην εξάδα. Όσο για το Γιουρόπα Λιγκ, απέκλεισε την Όσιγιεκ. Νίκησε εντός με 1-0 με γκολ του Εβάντρο, στη ρεβάνς βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 28′. Άντεξε και οδήγησε το ματς έως τα πέναλτι, όπου επικράτησε με 4-3. Προβληματισμένος δηλώνει ο τεχνικός της, Λιούπκο Πέτροβιτς, για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας. «Δεν είμαστε έτοιμοι για τα δύο ματς που ακολουθούν με Ζόρια και με Λουντογκόρετς στο πρωτάθλημα», παραδέχθηκε ο πολύπειρος τεχνικός επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως τα τελευταία 4 γκολ της ομάδας του εντός και εκτός συνόρων τα έχει πετύχει ο Εβάντρο. Ζήτησε να συνεισφέρουν και οι υπόλοιποι. Στα αγωνιστικά, αμφίβολος είναι ο Πίντο (Μ, 2/0 Ευρώπη, 2/0 πρωτάθλημα), ενώ δύσκολα θα παίξουν οι Νταβίντοφ (Ε, 0/0 Ευρώπη, 1/0 πρωτάθλημα), Ενρίκε (Ε, 14/1 πέρσι) και Οταμπόρ (Μ, 1/0 πρωτάθλημα).

Zorya Luhansk

Από γκέλα στο ουκρανικό πρωτάθλημα προέρχεται η Ζόρια. Έμεινε στο 1-1 με τη νεοφώτιστη Ντνίπρο-1 σε ένα ματς, όπου και λόγω του ροτέισον που έκανε ο προπονητής, Βίκτορ Σκρίπνικ, ήταν διπρόσωπη. Δικαίως βρέθηκε στο ημίχρονο να χάνει με 1-0, βελτιώθηκε στο β’ μέρος και κατάφερε να «σώσει» το βαθμό με γκολ του Κοτσέργκιν στο 70′. Έτσι, διατήρησε το αήττητο στις φετινές τις υποχρεώσεις, αφού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε επικρατήσει της Βόρσκλα (εκτός, 1-0), ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ απέκλεισε με δύο νίκες την Μπούντουσνοστ από το Μαυρβούνιο. Νίκησε εκτός με 3-1, προηγούμενη στο 20′ με 2-0 με γκολ του Γκρόμογφ (16′, 19′), η αντίπαλος μείωσε στο 60′ για να έρθει στο 82΄ο Αρβελάτζε να κάνει το 3-1. Στη ρεβάνς επικράτησε με 1-0 με γκολ του Γκρόμοφ στο 32′, παίζοντας από το 34′ με δύο παίκτες παραπάνω. Στα αγωνιστικά, μέγα πλήγμα για τη Ζόρια η απουσία του Γκρόμοφ (M-E, 4/3 φέτος) με τον Σκρίπνικ να ποντάρει στον δανεικό από τη Ντιναμό Κιέβου, Ναζάρι Ρούσιν (Ε, 20/5 πέρσι).

Εκτίμηση

Η Ζόρια, στα φετινά της παιχνίδια έχει δείξει ότι έχει τον τρόπο να βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Δεν είναι τυχαίο πως έχει σκοράρει και στα 4 επίσημα ματς που έχει δώσει. Έτσι, αυτό το γεγονός μας πείθει να πάμε σε επιλογή multigoal και δη στα «1-2 γκολ» των φιλοξενούμενων, επιλογή που μπορεί να αποφέρει κέρδος.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!