20:30 Lokomotiv Plovdiv vs Strasbourg UEFA Europa League Qualifying R3 Champ Path

Lokomotiv Plovdiv
Δεν μπορεί κάποιος να πει ότι δεν άξιζε την πρόκριση απέναντι στην Σπάρτακ Τρναβα στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ αλλά σίγουρα στάθηκε πολύ τυχερή στην ρεβάνς. Ταξίδεψε στην Σλοβακία για να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-0 από τον πρώτο αγώνα αλλά δέχθηκε έντονη πίεση στο ξεκίνημα και γκολ στο 16ο λεπτό. Στο 35΄απόκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα αλλά αντί να το εκμεταλλευτεί δέχθηκε δεύτερο γκολ με πέναλτι στο 51΄και τρίτο στο 71ο λεπτό! Ευτυχώς για την ίδια, τρία λεπτά αργότερα ο Σλοβένος επιθετικός Όζμπολτ με κεφαλιά πέτυχε το γκολ που της έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στις καθυστερήσεις πάντως καρδιοχτύπησε έντονα σε φάση διαρκείας μπροστά από την εστία της. Την προηγούμενη Κυριακή για την 4η αγωνιστική του βουλγαρικού πρωταθλήματος ήρθε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με αντίπαλο την Λουντογκόρετς και έφτασε τους 7 βαθμούς. Δύο-τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Ακράποβιτς σε σύγκριση με αυτήν που παρέταξε στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος.
Strasbourg
Τα χρειάστηκε στην Χάιφα…Πήγε στο Ισραήλ, έχοντας επικρατήσει 3-1 στον πρώτο αγώνα επί γαλλικού εδάφους και άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό με κεφαλιά του Αζόρκ. Μέχρι εκεί όλα καλά αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 25΄και στο 40΄έμεινε πίσω στο σκορ. Είχε τεράστια ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο για να ισοφαρίσει και στα τελευταία λεπτά κλείστηκε στην άμυνα, έβγαλε άγχος αλλά τελικά απέφυγε το τρίτο γκολ. Αυτά ήταν τα πρώτα φετινά επίσημα παιχνίδια για την ομάδα του Λορέ και είναι λογικό να μην βρίσκεται ακόμα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η πρεμιέρα της στο γαλλικό πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή, όταν και θα υποδεχθεί την Μετς. Εκτός αποστολής ο βασικός πέρυσι Γάλλος αμυντικός Κασί, ο χρήσιμος συμπατριώτης του μέσος Κορνέ, ο αναπληρωματικός πέρυσι Τυνήσιος μέσος Ζεμζεμί και ο συνήθως βασικός πέρυσι Νοτιοαφρικανός επιθετικός Μοτιμπά.
Εκτίμηση
Η Λοκομοτίβ Πλόβντιβ στάθηκε αρκετά τυχερή απέναντι στην Σπάρτακ Τρναβα, με ανάλογες εμφανίσεις κόντρα στο Στρασβούργο θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Στα συν για τους γηπεδούχους ότι έχουν δώσει περισσότερα επίσημα παιχνίδια έως τώρα. Πολύ χαμηλά η απόδοση στο διπλό, έχει ενδιαφέρον το ασιατικό Over 2.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!