20:30 Ludogorets vs NK Maribor UEFA Europa League Play-off Round Champ Path

Μπορεί να είχε σκορ ασφαλείας από το 1ο ματς κόντρα στη Νιου Σεντς (5-0), ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να στήσει νέο πάρτι και στην Ουαλία, κερδίζοντας με το ευρύ 4-0 (δύο γκολ από τον Πολωνό Σιέρτζοκ). Είχε ισορροπία στο σκοράρισμα (από 2 τέρματα σε κάθε ημίχρονο), δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Ενα καλό σκορ ζήτησε ο τεχνικός Στόιτσο Στόεφ ενόψει ρεβάνς, με τον τελευταίο να διαχειρίζεται άψογα το ρόστερ (πλήρες σε όλες τις γραμμές). Στο πρωτάθλημα αντιμετώπισε εκτός έδρας την Τσέρνο Μόρε και κέρδισε 2-1 (με ανατροπή), ανεβαίνοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Βελτιωμένη αισθητά στο αμυντικό κομμάτι, δεν έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας επίσημα ματς. Εκτός λίστας είναι o Μπακάλοφ (Ε, 3/0), αντιθέτως συμπεριλήφθηκε ο Μαρσελίνιο (Ε, 29/8 πέρσι, 2/0 φέτος στην Ευρώπη). Πήραν ανάσες οι Νεντιάλκοφ (Α, 3/0), Ικοκό (Α, 2/0) και Ανιτσέτ (Μ, 3/0), λογικά επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα.
Ανταγωνιστική μόνο για ένα ημίχρονο στην έδρα της Ρόζενμποργκ, το 1-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (με σουτ του Ρόζεγκ) δεν ήταν αρκετό, καθώς στη συνέχεια ήρθε η καθίζηση (ήττα 3-1). «Μαρτυρικό» δεύτερο ημίχρονο, δεν βγήκε από τα καρέ της. «Τέλος» το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ, λογικό να υπάρχει απογοήτευση στους πρωταθλητές Σλοβενίας. Η γκρίνια από την εξέδρα να αυξάνεται διαρκώς μετά και την ήττα πρωταθλήματος από την Τσέλιε (2-1, εκτός). Υπό πίεση ο τεχνικός Ντάρκο Μίλανιτς, ο οποίος αναγνώρισε τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Μάλιστα, ο Τύπος της χώρας ξεκίνησε γκάλοπ για το αν οι οπαδοί είναι ευχαριστημένοι από το έργο του Μίλανιτς (26% στο «ΝΑΙ», 74% στο «ΟΧΙ»). Εκτός αποστολής έμειναν οι Ραΐτσεβιτς (Α, 3/0), Κόλμανιτς (Α, 1/0), Ουσκόκοβιτς (Α, 7/1 πέρσι), Ντερβίσεβιτς (Μ, 32/4 πέρσι), Μπάιντε (Ε, 13/2 πέρσι). Αποθεραπεύτηκε ο Πίλερ (Μ, 4/0, 2/0 στην Ευρώπη).
Εκτίμηση
Μόνο ηρεμία δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή στη Μάριμπορ, με τον τεχνικό Μίλανιτς να είναι το… κόκκινο πανί. Από την άλλη, η Λουντογκόρετς «μεγαλώνει» διαρκώς στην Ευρώπη, διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση. Βέβαια, αν ο «άσος» ήταν σε καλύτερη απόδοση, θα μας επέτρεπε και το ποντάρισμα ουσίας.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!