20:30 Ludogorets vs The New Saints UEFA Europa League Qualifying R3 Champ Path

Ludogorets
Πέρασε με το εμφατικό 4-0 επί της Βαλούρ, έδειξε ότι το 1-1 της Ισλανδίας ήταν συμπτωματικό (παρότι είχε ισοφαρίσει στο 92′). Το αυτογκόλ του Σεμπάστιαν Χέντλουντ στο 7′ κι ένα γκολ από τον Γάλλο αμυντικό Ζορντάν Ικοκό στο 24′, τελείωσαν γρήγορα την υπόθεση πρόκριση. Τα δύο τέρματα του Πολωνού Γιάκουμπ Σβίερτσοκ στο 82′ και το 84′ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Βούλγαρων. Την Κυριακή, η «Λούντο» γκέλαρε στο πρωτάθλημα, μετά από τρεις σερί νίκες, έφερε 1-1 στην έδρα της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, παραμένει όμως μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχασε πέναλτι στο 10′, διαμαρτυρήθηκε ζητώντας ένα ακόμα στο β’ μέρος, δέχτηκε γκολ στο 60′ από τον Μπίρσεντ Κάραγκαρεν, για να ισοφαρίσει στο 64′ με τον Βταζιλιάνο Βάντερσον. Ένας άλλος Βραζιλιάνος, ο μεσοπειθετικός Μαρσελίνιο (Ευρώπη 2/0) έχει παραγκωνιστεί για πειθαρχικούς λόγους, τέθηκε εκτός αποστολής και στο ματς με τους Ουαλούς.
The New Saints
Πάλεψε όσο μπορούσε, το εμπόδιο της Κοπεγχάγης, όμως, ήταν πολύ μεγάλο για τα κυβικά της. Η ήττα με 2-0 στη Δανία είχε ουσιαστικά κρίνει την πρόκριση, αλλά στάθηκε αξιοπρεπέστατα και στη ρεβάνς, 0-0 το ημίχρονο, το ματς κρίθηκε από ένα εντυπωσιακό σουτ του -γνωστού μας από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, αλλά και την Εθνική- Ζέκα στο 52′.  «Δύσκολη δοκιμασία»,χαρακτήρισε τα παιχνίδια με τους Βούλγαρους ο Σκοτ Ράσκο. «Έχουν μεγάλη ιστορία ευρωπαϊκών αγώνων πίσω τους, θα είναι ένα καλό τεστ για τους παίκτες μας», δήλωσε ο τεχνικός των Ουαλών σημειώνοντας: «Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά, αλλά να είμαστε και ρεαλιστές, πρέπει να σταθούμε και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, να δούμε αν μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη πρόκληση». Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, αφού ο μπακ Κρις Μάριοτ ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Εκτίμηση
Οι Βούλγαροι είναι το μεγάλο φαβορί, ανάξια αναφοράς η απόδοση του άσου, μικρή και αυτή του Over 2.5. Oι Ουαλοί πάντως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, μπορεί να έχασαν δύο φορές από την Κοπεγχάρη, κάθε άλλο παρά διασύρθηκαν όμως και δύσκολα θα συμβεί αυτό στη Βουλγαρία. Θα κρατήσουν όσο μπορούν, τα 2-3 γκολ στο 2.22 αξίζουν το ρίσκο.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!