20:45 FK Sarajevo vs BATE Borisov UEFA Europa League Qualifying R3 Champ Path

FK Sarajevo
Η πρωταθλήτρια Βοσνίας έρχεται από το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου στον α’ προκριματικό έμεινε εκτός από τη Σέλτικ. Ηττήθηκε εντός με 3-1 και εκτός με 2-1, με συνέπεια να αποχαιρετίσει τη διοργάνωση. Εντός συνόρων είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος με 7 βαθμούς σε 3 ματς, προερχόμενη από το 3-0 επί της Σλόμποντα Τούζλα με γκολ των Χάντζιτς (6′) και Χεμπίμποβιτς (76′, 85′), σε ένα ματς στο οποίο στο α’ ημίχρονο ζορίστηκε αρκετά, αλλά στο β’ μέρος κυριάρχησε. Να σημειωθεί, πάντως, πως ανάμεσα στα 2 ματς με την ΜΠΑΤΕ θα πάρει ανάσες, καθώς αναβλήθηκε το ντέρμπι με τη Σιρόκι την Κυριακή κατόπιν αιτήματος της. Στα αγωνιστικά, η Σαράγεβο που παίζει στη Ζένιτσα και όχι στη φυσική της έδρα λόγω κριτηρίων της UEFA, έχει «θέματα». Εκτός  οι Χόντζιτς (Α, 2/0 φέτος), Στανόγεβιτς (Μ, 32/2 πέρσι) και Πίδρο (Α, 22/1 πέρσι). Έτοιμοι είναι οι Σίσιτς (Μ, 2/0 φέτος) και Αχμέτοβιτς (Ε, 4/0 φέτος). Πήρε ανάσες στο πρωτάθλημα ο Βελκόσκι (Ε, 5/0), ενώ δεν είναι έτοιμος ακόμα για 90λεπτο ο Χάντζιτς (Ε, 1/1).
BATE Borisov
Όπως και η Σαράγεβο, έτσι και η επί σειρά 13 ετών πρωταθλήτρια Λευκορωσίας, ΜΠΑΤΕ προέρχεται από το Τσάμπιονς Λιγκ. Αποκλείστηκε στον β’ προκριματικό από τη Ρόζενμποργκ. Νίκησε εντός με 2-1 με γκολ των Στάσεβιτς (πεν. 5′) και Σκάβις (51′), είχε δεχθεί το 1-1 στο 25′, ενώ ηττήθηκε στο Τρόντχαϊμ με 2-0 (73′, 85′). Εντός συνόρων είναι στη 2η θέση έπειτα από 16 αγωνιστικές  και στο -2 από τη Ντιναμό Μπρεστ, έχοντας ματς λιγότερο, ενώ προέρχεται από το 8-1 στο Κύπελλο επί της Ταρπέντα στους «16». Το ταξίδι στη Βοσνία (το αεροδρόμιο του Σαράγεβο δεν δέχεται νυχτερινές πτήσεις) και οι υψηλές θερμοκρασίες στη Ζένιτσα αποτέλεσαν τα σημεία προβληματισμού του τεχνικού, Αλέξει Μπάχα ενόψει του αποψινού ματς. Στα αγωνιστικά, έτοιμοι είναι οι Μίλιτς (Ε, 10/2 σε όλες τις διοργανώσεις) και Βίλουμσον (Μ, 10/1 σε όλες τις διοργανώσεις), ενώ δύσκολα θα παίξει ο νεοαποκτηθείς μόλις τη Δευτέρα από την Τσουκαρίτσκι, Κοπίτοβιτς (Α, 1/0 φέτος, 63/6 τη διετία 2017-19).
Εκτίμηση
Θα πάμε με την εμπειρία στο ματς της Ζένιτσα. Η ΜΠΑΤΕ την έχει και μπορεί κόντρα στη Σαράγεβο να πάρει αποτέλεσμα με γκολ. Έτσι το γεγονός αυτό είναι αρκετό για να πάμε σε combo bet “Χ2 & Over 1,5” σε αποδόσεις άνω του 2.00.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!