21:00 F91 Dudelange vs FC Ararat-Armenia UEFA Europa League Play-off Round Champ Path

F91 Dudelange
Η 3η σερί ήττα είναι γεγονός για την Ντουντελάνζ. Ηττήθηκε τη Δευτέρα από τη Νίντερκορν με σκορ 2-0, χάνοντας για 2η διαδοχική αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Πάλι έκανε αλλαγές ο Εμίλιο Φερέρα και έτσι τα… δεύτερα της Ντουντελάνζ, έμειναν στο… δρόμο. Νωρίς δέχτηκε το 1-0 (10’) και με το 2-0 στο 55’ έχασε κάθε ελπίδα για θετικό αποτέλεσμα. Αποδείχτηκε ότι το ρόστερ δεν είναι τόσο δυνατό, σε βάθος, όπως πέρυσι. Θυμίζουμε τότε είχε καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τώρα, μετά την ήττα με σκορ 2-1 στο πρώτο παιχνίδι, χρειάζεται νίκη με 1-0 για να προκριθεί. Ο Σινάνι στο 68’ ισοφάρισε για τους Λουξεμβούργιους, αλλά στο 93’ δέχτηκε το 2-1, μετά από κακή αμυντική προσπάθεια. Από το Σάββατο αποχώρησε ο βοηθός προπονητή, Ανρί Μπος, που δεν είχε καλή σχέση με τον Φερέρα. Είναι υπό πίεση και αυτό το σενάριο μπορεί να την οδηγήσει σε αρκετά λάθη. Τραυματίστηκε στο πρώτο ματς ο μεσοεπιθετικός Στολτς, σημαντική απώλεια.
FC Ararat-Armenia
Το 3/3 σε νίκες πέτυχε στο εγχώριο πρωτάθλημα η Αραράτ. Και στα τρία ματς σκόραρε από δύο γκολ και άνω, ενώ παραβιάστηκε κάθε φορά η εστία της. Αυτήν τη φορά αντιμετώπισε τη Υερεβάν και νίκησε με σκορ 2-1. Στο 29’ ήταν ήδη 2-0 το σκορ με τους Γκουζ (9’) και Ογκάνα (29’). Μείωσε ο αντίπαλος στις καθυστερήσεις (93’). Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Βαρντάν Μινασιάν άλλαξε ολόκληρη την 11άδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Ντουντελάνζ. Δείγμα και του βάθους που έχει η ομάδα. Στο πρώτο ματς με την Ντουντελάνζ προηγήθηκε χάρη στον Μάιλσον (22’). Είχε δοκάρι για το 2-0. Ισοφαρίστηκε στο 68’, αλλά «μίλησε» ξανά στο τέλος. Ο Αντόνοφ μπήκε στο 82’, σκόραρε στο 93’ το 2-1, που της επιτρέπει πλέον στο Λουξεμβούργο να αρκεστεί στην ισοπαλία ή στην ήττα από 3-2, 4-3 κοκ. Με ήττα 2-1 το ματς πάει στην παράταση, αν χάσει με σκορ 1-0 δεν μπαίνει στους ομίλους. Νέα ομάδα, έχουν επενδυθεί αρκετά χρήματα, δεν θα αφήσει το ματς στην τύχη του.
Εκτίμηση
Με τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ της Ντουντελάνζ και την όλη φασαρία γύρω από τον βοηθό προπονητή, η Αραράτ είναι αυτή που έχει το πάνω χέρι. Οι Αρμένιοι έχουν ποιότητα και δυνατό υλικό. Στάθηκαν τυχεροί στο πρώτο ματς. Τώρα, ωστόσο, μπορούν να περιμένουν υπομονετικά και να χτυπήσουν στην κόντρα. Δεν πιστεύουμε ότι θα χάσουν την πρόκριση.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!