21:00 FC Basel vs PSV Eindhoven UEFA Champions League Qualifying R2

FC Basel
Τα δεδομένα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα για τη Βασιλεία, αλλά «αυτοκτόνησε». Οι δευτεραθλητές Ελβετίας έπαιξαν στην έδρα της Αϊντχόφεν και ηττήθηκαν με 3-2, πηγαίνοντας με ντεσαβαντάζ στον επαναληπτικό. Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά, αφού έμεινε νωρίς (14′) πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια ισορρόπησε και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Αγιέτι. Στην επανάληψη, δέχτηκε πίεση, στάθηκε τυχερή σε κάποιες στιγμές, αλλά κόντρα στη ροή προηγήθηκε στο 79′ με τον νεοφερμένο Αλντερέντε. Ωστόσο, μέχρι το τέλος έκανε «χαρακίρι» και κατάφερε να δεχτεί δύο γκολ και την ολική ανατροπή. Σήμερα θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη μπροστά στο κοινό της για να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Το Σάββατο γνώρισε οδυνηρή ήττα 2-1 εντός από τη Σεν Γκάλεν, έχοντας το μυαλό σαφώς στη σημερινή κρίσιμη ρεβάνς. Νοκ άουτ παραμένουν οι Κουζμάνοβιτς (Μ, 17/2, πέρυσι) και Τούσι (Ε, 1/0).
PSV Eindhoven
Από την «κόλαση στον παράδεισο» πήγε η Αϊντχόφεν την προηγούμενη εβδομάδα. Η ομάδα του Φαν Μπόμελ, κάνοντας επική ανατροπή στα τελευταία λεπτά, κέρδισε με 3-2 τη Βασιλεία και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Στα του αγώνα, ξεκίνησε εξαιρετικά και προηγήθηκε στο 14′ με τον Μπρούμα. Στη συνέχεια, οι Ελβετοί ισορρόπησαν και δέχτηκε την ισοφάριση λίγο πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη, ήταν κυρίαρχος, πίεζε πολύ και έκανε φάσεις, αλλά στο 79′ πλήρωσε μια αδράνεια και έμεινε πίσω στο σκορ. Ωστόσο, μέχρι το λήξη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με γκολ του Λάμερς στο 89′ και του Μάλεν στο 90+2′ πήρε τη νίκη. Το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε 2-0 από τον Άγιαξ και έχασε το Σούπερ Καπ, έχοντας το μυαλό της τον σημερινό επαναληπτικό που σαφώς είναι πιο σημαντικό ματς, καθώς διακυβεύονται πολλά. Εκτός έμειναν οι Οχς (Α.), Λάμερς (Ε, 2/1), Αφελάι (Μ.) και Μπάουμγκαρτλ (Α.), ο οποίος πρόσφατα ήρθε από τη Στουτγκάρδη.
Εκτίμηση
Αμφίρροπη αναμέτρηση και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Η Αϊντχόφεν έχει ένα προβάδισμα μετά το 3-2 στο πρώτο παιχνίδι, αλλά η Βασιλεία δεν θα πέσει αμαχητί και θα το παλέψει μέχρι τέλους. Περιμένουμε ανάλογο ματς όπως στην Ολλανδία, οπότε το g/g & over 2.5 είναι μια καλή επιλογή.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!