21:00 Jong PSV vs FC Den Bosch Holland Eerste Divisie

Jong PSV

Προέρχεται από την καλύτερη σεζόν από τότε που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία (2013), καθώς τερμάτισε στην 3η θέση. Την επιτυχία εξαργύρωσε ο προπονητής Ντένις Χάαρ, με θέση βοηθού στην Ουτρέχτη (δίπλα στον Φαν ντεν Μπρομ) και τη θέση του πήρε ο Πίτερ Ούνεκεν. Ο 47χρονος ήταν βοηθός του Χάαρ και από το 2014 ασχολείται με τα τμήματα υποδομής της Αϊντχόφεν. Ήταν η λογική εξέλιξη στην καριέρα του. Οκτώ παίκτες προωθήθηκαν από την U19, ενώ ήρθαν και οι Ντε Χάας (Α, Άλκμααρ U19) και Λάουερς (Γιονγκ Βίλεμ). Αρκετοί αποχώρησαν, με κυριότερους τους Ομπίσπο (Α, 12/0), Λόνβαϊκ (Μ, 18/3) και Βερέτ (Ε, 31/7). Έδωσε φιλικά με ομάδες Νέων, ηττήθηκε με 2-0 από την Ντόρτμουντ και επιβλήθηκε 4-1 της Λιλ. Πήρε τον αριστερό μπακ Γκλόστερ (Αννόβερο Β’).

FC Den Bosch

Εν μέρει αδικήθηκε, αναδείχτηκε άτυπη πρωταθλήτρια χειμώνα, όμως η Ομοσπονδία δεν ενέκρινε τη μεταβίβαση των μετοχών προς τον Κάχι Τζορντάνια κι εκεί άρχισαν τα προβλήματα. Ελεύθερη πτώση ουσιαστικά, τερμάτισε 4η και αποκλείστηκε στα πλέι οφ. Ο Τζορντάνια πιθανότατα θα αποχωρήσει, οπότε ο πήχης στις μεταγραφές έμεινε χαμηλά. Πήρε τον Φαν Μόορσελ (ΜΕ, 38/6 με Γκόου Αχέντ) και τους εξτρέμ Τρότμαν (Γιονγκ Τβέντε), Χόρνκαμπ (18/2 με Χέρενφεν). Παρελθόν αποτέλεσαν 14 παίκτες, με τους Κέρστεν (Α, 33/0), Χαμάς (Α, 27/1), Χόλα (Μ, 25/2) και Μπελτράμε (Ε, 37/14) να αποτελούν τις πιο σημαντικές απώλειες. Στον πάγκο της βρίσκεται ο Έρικ φαν ντερ Φεν, ο οποίος έκλεισε τη σεζόν ως υπηρεσιακός και μονιμοποιήθηκε. Στα φιλικά είχε 3-0-1. Δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών οι Φαν Μόορσελ, Μπαουγιαχλάφεν (Ε, 22/2), Φαν ντερ Βίντεν (Α, 13/0), Ζούτφεν (Α, νέος). Ξεπέρασε το δικό του πρόβλημα ο νεοφερμένος Χόρνκαμπ.

Εκτίμηση

Αίνιγμα το ματς. Για τη Γιονγκ Αϊντχόφεν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πόσο ανταγωνιστική ενδεκάδα θα κατεβάσει. Η Ντεν Μπος είναι χειρότερη από πέρσι από πλευράς ρόστερ, πρέπει να δούμε πρώτα και μετά να κρίνουμε. Πάμε δοκιμαστικά με το συνδυαστικό Over 2,5 & G/G.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!