21:00 Norrköping vs Hapoel Be’er Sheva UEFA Europa League Qualifying R3 Champ Path

Norrköping
Νίκησε και μέσα στη Λιθουανία με 1-0 τη Λεπάγια και προκρίθηκε με 2 νίκες, κάνοντας το 4 στα 4 φέτος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της. Ο Μαυροβούνιος μέσος Χακσαμπάνοβιτς πέτυχε στο 89′ το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, την οποία οι Σουηδοί (που είχαν κερδίσει 2-0 στο πρώτο ματς) διαχειρίστηκαν άψογα. Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο, προετοιμάστηκαν όσο καλύτερα μπορούσαν, με τον Γενς Γκούσταφσον να τονίζει πόσο καλή είναι στις αντεπιθέσεις  η Χαποέλ Μπερ Σέβα. «Είναι μια καλή ομάδα με ιδιαίτερη έφεση στην κόντρα επίθεση, αλλά λειτουργεί αποτελεσματικά σε όλες τις γραμμές. Το σίγουρο είναι ότι όσο προχωράμε, τόσο καλύτερα πρέπει να παίζουμε», σημείωσε ο 40χρονος τεχνικός της Νόρκεπινγκ που ζήτησε περισσότερη στήριξη αυτή τη φορά από το κοινό της ομάδας. Στις 2/8 ανακοινώθηκε η πώληση του Τζόρνταν Λάρσον (Ε, 16/11) στη Σπαρτάκ Μόσχας, για 4 εκατ. ευρώ.
Hapoel Be’er Sheva
Χρειάστηκε να παλέψει για να πάρει το 1-1 από την Καϊράτ στο Καζακστάν και να περάσει στον 3ο προκριματικό, σε ένα ματς που είχε τρεις αποβολές για τους γηπεδούχους! Είχε κερδίσει 2-0 το πρώτο ματς, βρέθηκε όμως πίσω στο σκορ στο 40′ από το γκολ του Σέρβου Ράντε Ντούγκαλιτς. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 55′, όταν ο Έλντος Ακχμέτοφ πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα, για να έρθει η ισοφάριση με αυτογκόλ του ανθρώπου που είχε ανοίξει το σκορ, του Ντούγκαλιτς. Το ματς έγινε εύκολο για τους Ισραηλινούς στη συνέχεια, δύο ακόμα αποβολές για τους γηπεδούχους στο τέλος, με τους Πλοτνίκοφ στο 88′ και Σουγιουμπάγεφ στο 90′ να βλέπουν την κόκκινη κάρτα. «Υπάρχουν πολλά που πρέπει να βελτιώσουμε, δεν ήμασταν καλοί με τη μπάλα», τα λόγια του κόουτς Μπαράκ Μπαχάρ. Στις 17/8 παίζει η ομάδα του για το Λιγκ Καπ, μία εβδομάδα μετά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αμφίβολος ο Πορτογάλος αμυντικός Μιγκέλ Βίτορ (Ευρώπη 4/0) που χτύπησε στο ματς και έγινε αλλαγή, αν και έβγαλε την τελευταία προπόνηση.
Εκτίμηση
Δεδομένη η αμυντική προσήλωση της Χάποελ ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια, κλειστά και τα 4 φετινά ματς της Νόρκεπινγκ στην Ευρώπη. Η απόδοση του Under 2.5 δεν ικανοποιεί, οι Σουηδοί πάντως μπορούν να βρουν δίχτυα, τα 2-3 γκολ στο 1.97 συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!