21:00 Peristeri vs VEF Riga FIBA Champions League

Ονειρικό είναι το ξεκίνημα του Περιστερίου στη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου είναι στο 4-0 στην Basket League, ενώ ξεκίνησε νικηφόρα και στο Basketball Champions League, επικρατώντας εκτός έδρας της Γκαζιαντέπ με 70-64. Το περασμένο Σάββατο πέτυχε την σημαντικότερη νίκη της χρονιάς, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας της ΑΕΚ με 91-90 στην παράταση, χάρη σε ένα καλάθι του Σκούτσι Σμιθ με τη λήξη. Υπάρχει ενθουσιασμός στον κόσμο του Περιστερίου, καθώς το σημερινό θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας στην Ευρώπη μετά από 15 και πλέον χρόνια. Πρώτοι σκόρερ της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν είναι οι Αμερικανοί γκαρντ Στίβεν Γκρέι και Ουίλιαμ Χάτσερ με 13 και 12.4 πόντους, αντίστοιχα.
Αήττητη είναι η Ρίγα από το ξεκίνημα της χρονιάς, καθώς μετράει ρεκόρ 6-0 στο εθνικό της πρωτάθλημα, ενώ στην πρεμιέρα του Basketball Champions League επικράτησε εντός έδρας της Μόρναρ Μπαρ με 70-64. Στον αγώνα της πρεμιέρας, ο Λέστερ Μέντφορντ ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας με 21 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Στο ρόστερ της υπάρχει και ο γνωστός μας από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, Γιάνις Μπλουμς. Πολύ θετικό ήταν το γεγονός ότι η Ρίγα έκανε μόλις 7 λάθη σε ολόκληρο το παιχνίδι. Γενικά, η Ρίγα είναι μια ομάδα με επιθετικό ταλέντο, καθώς και στο πρωτάθλημά της πετυχαίνει 84 πόντους ανά αγώνα.

 

Εκτίμηση
Το Περιστέρι είναι το φαβορί και λογικά θα κάνει το 2/2 στη διοργάνωση και το 6/6 στην χρονιά. Το χάντικαπ των 9.5 πόντων είναι μεγάλο πάντως. Ίσως αξίζει το over 70.5 της Ρίγα, η οποία έχε ταλέντο στην επίθεση.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!