21:05 Arbroath FC vs Partick Thistle Scotland Championship

Το έκανε το θαύμα της η ομάδα του Ντικ Κάμπελ, παίρνοντας το 0-0 από τη Νταντί Γιουνάιτεντ στο Τσάλεντζ Καπ και εν συνεχεία την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι. Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα του Κάμπελ βελτιώνεται όλο και περισσότερο, σε αυτό έχουν βοηθήσει τα μέγιστα οι τελευταίες προσθήκες από Χιμπέρνιαν και Αμπερντίν, αφού έχουν δυναμώσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα και την έχουν κάνει άκρως ανταγωνιστική…Ήταν το τρίτο ματς στη σειρά στο οποίο έμειναν αήττητοι οι «ρεντ λίχτις», καθώς είχαν προηγηθεί νίκες επί των Αλόα και Ντανφέρμλιν. O πολύπειρος τεχνικός δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την ανοδική πορεία της ομάδας του, η οποία στον επόμενο γύρο του Τσάλεντζ Καπ θα συναντήσει την Κλάιντ, ενώ στο πρωτάθλημα έχει αναρριχηθεί απροσδόκητα στην 4η θέση της βαθμολογίας. Δεν αναφέρονται θέμα τραυματισμών, θα παραταχθεί πλήρης.
Επανήλθαν τα χαμόγελα στην Πάρτικ Θιστλ, η οποία επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Μοντρόουζ, σε ένα ματς στο οποίο σκόραρε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Οι Καρντλ (2’) και Μίλερ (53’) ήταν εκείνοι οι οποίοι έφεραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ, εκεί όπου στα μέσα Οκτώβρη θα αντιμετωπίσει την Κόναχς Κουέι. Νωρίτερα στο πρωτάθλημα είχε χάσει εντός έδρας από την Εϊρ με 3-2, με την άμυνά της να είναι προβληματική σε μία ακόμα περίπτωση. Στο μεταξύ, η αστάθεια στα διοικητικά προβληματίζει κόσμο και παίκτες, όμως ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Αλαν Αρτσιμπαλντ, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Ντέιβιντ Μπίτι, δεν θα πουλήσει τις μετοχές, δεν θα την παρατήσει σε ένα τόσο δύσκολο χρονικό σημείο.

 

Εκτίμηση
Μάλλον φυσιολογικά τοποθετημένο είναι το σετ των αποδόσεων στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την Αρμπρόουθ να έχει κερδίσει με το… σπαθί της το να μην είναι το μεγάλο αουτσάιντερ σε αυτό το ματς. Προφανώς και μπορεί να κάνει ζημιά στην Πάρτικ Θιστλ, θα παίξει κλειστά η γηπεδούχος και το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.20 μας κάνει.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!