21:05 Partick Thistle vs Dundee United Scotland Championship

Partick Thistle
Τα βρήκε… σκούρα με αντίπαλο την Αλόα εκτός έδρας, με την οποία έμεινε στην ισοπαλία με 1-1, αν και είχε ευκαιρίες για την ολοκληρωτική ανατροπή. Εμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, αλλά το τέρμα του Καρντλ στο 60ολεπτό άλλαξε όλη την εικόνα της αναμέτρησης. Η ομάδα του Κάλντγουελ πίεσε για τη νίκη, δεν τα κατάφερε και πλέον αναζητά την πρώτη της στη νέα σεζόν κόντρα στο μεγάλο φαβορί της κατηγορίας. Και όλα αυτά ενώ όλες οι προηγούμενες ημέρες ήταν ιδιαίτερα αγχωτικές για τους ανθρωπους των «Τζαγκς», αφού επρόκειτο να προχωρήσει η πώληση της ομάδας στον επιχειρηματία Κόλιν Γουέιρ, όμως μπήκε στοπ σε αυτή. Παράλληλα μπήκε στοπ και στην επέκταση του μπάτζετ για μεταγραφές και το κλίμα της αβεβαιότητας όχι μόνο συνεχίζει να υπάρχει, αλλά μεγαλώνει κιόλας. Εκτός μάχης θα μείνει ο νεαρός μέσος Γουίλσον, ο οποίος έχει βγάλει τον ώμο του. Πιθανή η πρώτη συμμετοχή του νεοφερμένου Αυστραλού φορ Μίτσελ.
Dundee United
Με το… καλημέρα η Νταντί Γιουνάιτεντ φρόντισε να δείξει τη δύναμή της και να τονίσει με εμφατικό τρόπο ότι αυτή είναι το αφεντικό της κατηγορίας, καθώς διέλυσε εντός έδρας με το επιβλητικό 4-1 μία από τις μεγαλύτερες ανταγωνίστριές της, την Ινβερνές. Και πως το έκανε; Εχοντας τον φορ Σάνκλαντ σε δαιμονιώδη κατάσταση. Ο μικρός αποδεικνύει με το… καλημέρα τον λόγο για τον οποίο θεωρείται η κορυφαία μεταγραφή της κατηγορίας, σκοράροντας και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του και ενώ είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και στο Λιγκ Καπ. Ο τεχνικός Ρόμπι Νίλσον τόνισε ότι παρά τα όσα θετικά σχόλια ακούγονται για τον παίκτη από κάθε κατεύθυνση, ο τελευταίος παραμένει και θα παραμείνει απόλυτα συγκεντρωμένος. Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας απέρριψε πρόταση 400.000 λιρών από την Κρίσταλ Πάλας για τον 17χρονο εξτρέμ Σκοτ Μπανκς. Δεν αναφέρονται θέματα απουσιών.
Εκτίμηση
Αν η Νταντί Γιουνάιτεντ δείξει την ίδια σοβαρότητα με εκείνη που έδειξε με αντίπαλο την Ινβερνές, θα πάρει, εύκολα ή δύσκολα, τους 3 βαθμούς στην έδρα της Πάρτικ Θιστλ, η οποία έχει και πολλά περισσότερα θέματα να αντιμετωπίσει. Με βάση ότι το διπλό βρίσκεται στο αρκετά υψηλό 2.45, έχει λογική το να πάμε στο 2 dnb του 1.80.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!