21:30 KV Mechelen RE vs Mouscron Belgium Jupiler Pro League

MECHELEN
Πάλεψε παρά τις απουσίες της αλλά απέτυχε να σώσει τον βαθμό στο μοιρασμένο ματς στην Οστάνδη (2-1). Τα… βρήκε σκούρα απο το παθιασμένο ματς των γηπεδούχων που προηγήθηκαν δικαίως αλλά σταδιακά ισορρόπησε και κατάφερε να απαντήσει. Έδειξε συμβιβασμένη με τον βαθμό και το πλήρωσε, με την Οστάνδη να πατά ξανά… γκάζι και να βρίσκει και δεύτερο γκολ. Η πρώτη φετινή ήττα δεν αναιρεί βέβαια τις θετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει η σκληροτράχηλη πρωταθλήτρια Β΄Κατηγορίας που βγάζει… τσαμπουκά σε κάθε ματς, ιδίως μπροστά στο κοινό της. «Με νίκη φτάνουμε 13 βαθμούς πριν την πρώτη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Αν μου το έλεγες πριν ξεκινήσει η σεζόν θα υπέγραφα με τα δύο χέρια» τόνισε αφοπλιστικά ο Βιμ Βράνκεν, που έχασε τον βοηθό του Φρεντερίκ Βαντερμπίστ που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του ως πρώτος προπονητής σε ερασιτεχνική ομάδα.
Αγωνιστικά Νέα: Αρκετές και πάλι οι απουσίες αν και έχει μια καλή επιστροφή. Διαθέσιμος ο βασικός πλάγιος αμυντικός βαν Κλεμπουτ (4/0), αλλά χάνει δεύτερο σερί ο έτερος μπακ Μπάικερ (4/0), ενώ δεν υπολογίζονται και πάλι οι βασικότατοι βαν Ντάμε (μ, 2/0) και Ενγκβαλ (ε, 2 συμ/2 γκολ/2 ασίστ). Ανέτοιμος και ο 16χρονος Βρανξ (1/0) που αποτελεί τον νεαρότερο ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί φέτος στην λίγκα!
Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Τούλεν – βαν Κλεμπουτ, Πείρέ, Σβίνκελς, Βανλεμπέρχε – Καγια, Σχοφς, Κόριν, Στορμ – ντε Καμαργκό , Τογκούλ
MOUSCRON PERUWELZ
Επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας της «ασθμαίνουσας» Εουπεν (2-0). Δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της και χρειάστηκε να αυστηρό πέναλτι για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ουσιαστικά και βρήκε και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις με αντεπίθεση. Η Μουσκρόν αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη των πρώτων αγωνιστικών. Το καλοκαίρι παραχώρησε ότι καλύτερο διέθετε, ενώ έχασε και τον προπονητή αλλά κόντρα στα προγνωστικά παρουσιάζεται ανταγωνιστική και πρωτίστως πειθαρχημένη, ακολουθώντας ευλαβικά τις οδηγίες του Γερμανού Χόλερμπαχ. «Περιμένω ένα σκληρό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες ενώ αμφότερες ποντάρουν στην δύναμη και την μαχητικότητα».
Αγωνιστικά Νέα: Ο Γερμανός τεχνικός… αποχωρίστηκε το σύστημα με τρεις στόπερ στο τελευταίο ματς αλλά αναμένεται να επιστρέψει στο αγαπημένο του 3-5-2 για το πιο δύσκολο ματς στο Μαλίν. Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τον Χόλερμπαχ, που ενδέχεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεοφερμένους Πέριτσα (Κροάτης φορ) και Κεϊρόζ (Πορτογάλος στόπερ).
Πιθανή ενδεκάδα: (3-5-2): Βάσιτς – ντε Μεντίνα, Κεϊρόζ, Γκοντό – Καμπινς, Χοτσκο, Μοχάμεντ, Μπόγια, Μπάκιτς, Πιετρζακ – Οσαμπουτέ, Αλαγκουί
Εκτίμηση
Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με αρκετά κοινά χαρακτηριστικά καθώς ποντάρουν στην δύναμη και τον… τσαμπουκά. Η Μαλίν πάντως διαθέτει περισσότερες δημιουργικές αρετές και μπορεί να πάρει αυτό που θέλει, σε «χαμηλό» πάντως σκορ. Άσος με under 3,5.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!