21:30 PFC Sochi vs FK Ufa Russia Premier Liga

PFC Sochi
Την 3η σερί ήττα στο πρωτάθλημα με μηδέν, μάλιστα, ενεργητικό γνώρισε η Σότσι, η οποία ηττήθηκε στο Κράσνονταρ με 3-0 από την τοπική ομάδα. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο, προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη κάνοντας δύο-τρεις φάσεις, όμως χωρίς να σκοράρει με αποτέλεσμα το 3-0 του 80′, απλά, να σφραγίσει την ήττα της. Στηρίζεται ο κόουτς της Σότσι, Αλεξάντρ Τοτσίλιν, παρά τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο CEO της ομάδας, Ντμίτρι Ρουμπάσκο μίλησε στην κρατική τηλεόραση και υποστήριξε ότι «είναι γεγονός πως δεν έχουμε ξεκινήσει καλά, αλλά είμαι σίγουρος πως ο προπονητής θα βρει τι φταίει και θα το φτιάξει». Ταυτόχρονα το υψηλόβαθμο στέλεχος της Σότσι υπογράμμισε ότι «η ομάδα πρέπει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που της παρουσιάζονται και να σκοράρει».
Επί των αγωνιστικών, το μεγάλο πρόβλημα για τη Σότσι ακούει στο όνομα του Ναμπιούλιν (Α, 3/0), ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κράσνονταρ και έτσι θα χάσει το αποψινό ματς. Από κει και πέρα, οι οικοδεσπότες θα παραταχθούν σε ακόμη ένα ματς χωρίς τον αρχισκόρερ της πέρσι, Μαξίμ Μπαρσόφ (Ε, 32/1) που παραμένει στα «πιτς» λόγω σοβαρού προβλήματος στο γόνατο.

(3-5-1-1): Ζαμπολότνι – Νοβοσέλτσεφ, Μιλαντίνοβιτς, Κουντριάσοφ – Μαργκάσοφ, Καζάεφ, Τσαλάγκοφ, Πεσέγκοφφ, Ποχιβάλιν – Μπουρμίστροφ – Πόλοζ.

FK Ufa

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρσισε το περασμένο Σάββατο η Ούφα. Επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Κρίλια σε ένα ματς, όπου παρουσιάστηκε διπρόσωπη. Μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 21′ με τον Φόμιν, δεν έχασε τη ψυχραιμία της από το 1-1 του 25′ και στο 33′, έστω και με αυτογκόλ του Πολιουάχτοφ πήρε προβάδισμα. Στην επανάληψη ήταν αγνώριστη. Δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα, να ελέγξει το ρυθμό και σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις κινδύνεψε με το 2-2. Εντέλει πήρε το τρίποντο και συνεχίζει. Έριξε τους τόνους ο κόουτς, Εβσέεφ σχετικά με τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες περί επεισοδίου μετά το τέλος του ματς με τον άσο της Κρίλια, Σομπόλεφ. «Όλα τελείωσαν, ό,τι έγινε, έγινε, μιλήσαμε και θέμα είναι λήξαν», είπε ο τεχνικός της Ούφα. Οι φιλοξενούμενοι ενισχύθηκαν με τον δανεισμό του 20χρονου μέσου της Κράσνονταρ, Γκολούμπεφ.

Η απουσία του Ντανίιλ Κρουγκοβόι (Α, 12/0) που είναι τραυματίας και θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους τον Σεπτέμβριο συνιστά το μεγάλο πρόβλημα για την Ούφα. Ταυτόχρονα αμφίβολοι δίνονται από τα ρεπορτάζ οι Βόμπεργκαρ (Ε, 11/1 πέρσι), Νεντελκεάρου (Α, 26/1 πέρσι) και Νικίτιν (Α, 10/0 πέρσι) που έλειψαν και από την εντός έδρας νίκη επί της Κρίλια.

(3-5-2): Μπελένοφ – Πούτσκο, Αλίκιν, Ταμπίντζε – Σούχοφ, Τιλ, Καρπ, Φόμιν, Αλίεφ – Ίκγμπουν, Κοζλόφ.

Εκτίμηση
Κρίνουμε σωστό να μην ασχοληθούμε με αυτό το ματς πριν τη σέντρα του, διότι δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε ειδικά από τη Σότσι για την οποία το ματς είναι οριακό μετά το άσχημο ξεκίνημα που έχει κάνει στη σεζόν.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!