21:30 St. Pauli vs Holstein Kiel Germany 2. Bundesliga

Ήταν κοντά στο να κάνει το μπαμ η Σαν Πάουλι μέσα στη Στουτγκάρδη. Σωστή αμυντική τακτική στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε και με τον Μέλερ Ντέλι (18’) και όλα καλά. Οι αλλαγές, όμως, της Στουτγκάρδης απέδωσαν στο δεύτερο ημίχρονο και η ομάδα του Γιος Λουχουκάι δεν είχε αντίδοτο. Ήττα με 2-1 στο 90’. Ναι μεν πονάει, εντούτοις αυτά τα ματς είναι το λιγότερο. Το ζήτημα είναι να κερδίζει στην έδρα της και δη να τα πηγαίνει καλά κόντρα σε ομάδες που είναι στα μέτρα της. Έκδηλη η ανησυχία στα ενδότερα των αποδυτηρίων. Η αυτοπεποίθηση στο ναδίρ. Αφίχθησαν στο Μίλερντορ οι Ματ Πένι (μπακ, Σέφιλντ Γουν.) και Τζέιμς Λόρενς (στόπερ, Άντερλεχτ). Ειδικά ο τραυματισμός του Άβεβορ (στόπερ) την πόνεσε πολύ και οι δύο νεοφερμένοι πρέπει να καλύψουν το κενό. Ένα 6άρι και ένας φορ θα έκαναν την εικόνα της Σαν Πάουλι να θυμίζει ομάδα. Πρόβλημα και η φυσική κατάσταση. Πέφτει κατακόρυφα στο δεύτερο ημίχρονο. Παραμένουν εκτός οι Τσίραϊς (Α), Παρκ (Α), Φέερμαν (Ε), Τάσκι (Ε).
Δίκαια πράγματα στο ματς με την Καρλσρούη. Η νίκη με σκορ 2-1 ήταν δική της, καθώς επένδυσε αρκετά στο ματς και δικαιώθηκε. Βρέθηκε να χάνει στο 17’ με 1-0. Ο κορυφαίος της ομάδας, Λι ισοφάρισε ακριβώς στο 45’. Σημαντικό γκολ, σε καίριο χρονικό σημείο. Ο κατά συνθήκη φορ, βρήκε δίχτυα και στο 65’ με ωραίο τρόπο. Η Χόλσταϊν είχε το πάνω χέρι, αποβλήθηκε και ο Μέφερτ στο τέλος, αλλά δεν αγχώθηκε. Η νίκη της έμεινε έως το τέλος. Ταξιδεύει πλέον στο Αμβούργο για νέες επιτυχίες, ώστε να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Ο κόουτς Σούμπερτ και ο Μπολ έχουν σημαντικό παρελθόν με την ομάδα. Αλλά το Κίελο γενικότερα διατηρεί κάκιστη παράδοση στο Μίλερντορ. Με τον Σούμπερτ στον πάγκο είναι σίγουρα πιο μαζεμένη ομάδα, όχι η ίδια με πέρυσι, που σκέφτονταν μόνο την επίθεση. Σημαντικές προσθήκες, με τους Κελίφι (Μ, Ζυρίχη) και Οζκάν (Μ, Κολωνία) να έρχονται δανεικοί. Κερδίζει κατά κράτος σε ποιότητα. Συνεχίζει να μένει εκτός ο αμυντικός Ντεμ. Τιμωρημένος και εκτός είναι ο μέσος Μέφερτ.

Εκτίμηση
Η Σαν Πάουλι διατηρεί μία από τις πιο ισχυρές παραδόσεις κόντρα στη Χόλσταϊν Κιελ. Η εικόνα της, όμως, συνεχίζει να μην είναι καλή. Εντός έδρας θα ρισκάρει περισσότερο, που σημαίνει θα αφήσει περισσότερα κενά. Ενισχυμένη η Χόλσταϊν, πιο δεμένη και πιο προσεκτική. Σπάει την παράδοση, δεν χάνει στο Μίλερντορ.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!