21:30 SV Sandhausen vs SV Wehen Germany 2. Bundesliga

Από την 3η θέση, πλέον και πάλι στη μάχη της παραμονής. Συμπλήρωσε 5 σερί ματς χωρίς νίκη η Σάντχαουζεν και βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Νέα ήττα με 1-0 από τη Ρέγκενσμπουργκ. Σ’ ένα ούτως ή άλλως κακό ματς, η ομάδα του Ούβε Κόσινατ δεν φρόντισε να επιβληθεί όπως θα έπρεπε. Ίσα-ίσα παραήταν φλύαρη και δεν φρόντισε να επιβάλλει την τάξη στον αγωνιστικό χώρο. Ελάχιστες φάσεις και όταν δέχτηκε το γκολ, αντέδρασε μεν, το γκολ δε αποτέλεσε ξένη λέξη. Μόλις 10 τα γκολ της μετά από 10 στροφές. Είναι βέβαια σφιχτή στην άμυνα, αλλά έως εκεί. «Λείπει η ευστοχία», το σχόλιο του κόουτς στη Συνέντευξη Τύπου, ο οποίος επιμένει πως η ομάδα του αποδίδει καλή μπάλα, απλά της λείπουν οι βαθμοί. Ο αρχηγός Ντίκμαϊερ έκανε λόγο για ελλιπή προσπάθεια από μερικούς συμπαίκτες του. Στα 3 από τα 4 τελευταία ματς με τη Βέχεν δεν έχει σκοράρει, αν και μετρά 3 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα απέναντί της. Τραυματίστηκε στην προπόνηση ο Μπουαντούζ (Ε, 5/2) και λογικά δεν θα προλάβει.
Η Βέχεν κράτησε την ισοπαλία με τη Χάιντενχαϊμ, ένα αποτέλεσμα που τη διατήρησε μεν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά την κράτησε για τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς ήττα. Είναι το καλύτερο σερί της έως τώρα στη σεζόν. Οι νίκες την ανέβασαν επίπεδο και τη φέρνουν πιο κοντά στη σωτηρία. Η ισοπαλία με τη Χάιντενχαϊμ θα μπορούσε να αποφευχθεί, αλλά τούτη τη φορά η παρέα του Σέφλερ δεν βρήκε δίχτυα. Δεν είναι και το πιο εύκολο σενάριο να σκοράρει κόντρα σε κλειστές άμυνες. Όπως και να έχει, παρά τη μίνι-αποτυχία (που δεν θεωρείται αποτυχία) με τη Χάιντενχαϊμ, έχει νέα ευκαιρία κόντρα στη Σάντχαουζεν. Η ομάδα του Ρούντιγκερ Ρεμ κράτησε δύο φορές το… μηδέν στην άμυνα, στα τρία τελευταία παιχνίδια. Αρκετά τα ερωτηματικά ενόψει της μάχης με τη Σάντχαουζεν. Αμφίβολοι είναι οι Τιτς-Ριβέρο (Μ, 6/0), Άιγκνερ (Μ, 5/0), Μίσνερ (Α) και Νταμς (Α, 7/1), ενώ τιμωρημένος είναι για μία ακόμα αγωνιστική ο Κιέρε (Ε, 7/1). Εκτός πλάνων παραμένουν οι κλασικοί Σβάντορφ, Λίσκα, Βαξ, Τιτς, Σένφελντ.

Εκτίμηση
Η Σάντχαουζεν είναι αρκετά πεσμένη και η Βέχεν έχει δείξει τα δόντια της το τελευταίο διάστημα. Μπορεί ακόμα ως ομάδες να έχουν διαφορές, αλλά η φιλοξενούμενη έχει την κατάλληλη ψυχολογία πλέον. Οι όποιες απουσίες θα αναπληρωθούν με το μαχητικό πνεύμα της. Άγχος οι γηπεδούχοι, το αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!