21:45 Dagenham & Red. vs Bromley FC England National League

DAG & RED v BROMLEY FC
Έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την Τσέστερφιλντ, έφτασε τα 4 ματς χωρίς ήττα. Η Τσέστερφιλντ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 12′, σε εκτέλεση φάουλ του Τζο Ρόουλεϊ, όμως ο γκολκίπερ της Ντάγκεναμ, Έλιοτ Τζάστχαμ, απέκρουσε εντυπωσιακά. Ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων, είχαν μια κεφαλιά του Σκοτ Μπόντεν που έστειλε την μπάλα άουτ, για να προηγηθούν οι «Ντάγκερς» στο 35′, με τον Λούκε να πετυχαίνει το δεύτερο φετινό του γκολ. Η Ντάγκεναμ έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα πριν από το ημίχρονο με τον Τζο Κούιγκλι, όμως ο γκολκίπερ της Τσέστερφιλντ κατάφερε να αποκρούσει με το πόδι. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τελικά στην ισοφάριση στο 68′ με την κεφαλιά του Μάικ Φόντοπ, πίεσαν για το γκολ της νίκης, η Ντάγκεναμ είχε μια ευκαιρία στο 84′, το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, ο Λούκε σκόραρε και έχει αρκετές πιθανότητες ώστε να βρεθεί εκ νέου στο αρχικό σχήμα.
Βρέθηκε να χάνει δύο φορές, αλλά στο τέλος έφερε 2-2 στην έδρα της με τη Φάιλντ και παρέμεινε η μοναδική αήττητη ομάδα στη Νάσιοναλ. Μόλις στο 7′ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Τζόρνταν Γουίλιαμς, για να ισοφαρίσει στο 16′ με τον Μπίλι Μπίνγκχαμ. Ο Γουίλιαμς όμως σκόραρε ξανά για τη Φάιλντ στο 40′ κι οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Η Μπρόμλεϊ έφερε το ματς στα ίσα στο 63′, με πέναλτι που κέρδισε ο Μάικ Τσικ κι εκτέλεσε εύστοχα ο Φράνκι Ρέιμοντ που έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει τη νίκη στα «κοράκια» στη συνέχεια. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άνταμ Μέκι έπιασε το σουτ που απέκρουσε ο κίπερ της Φάιλντ, Μοντγκόμερι, η μπάλα έφτασε στον Ρέιμοντ, την έστειλε όμως ψηλά άουτ και η Μπρόμλεϊ έμεινε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Υπάρχουν κάποια τσεκαρίσματα της τελευταίας στιγμής για μερικούς παίκτες, αναμένεται πάντως χωρίς προβλήματα η αποστολή.
Εκτίμηση
Μοιρασμένες οι αποδόσεις στο ντερμπάκι του Λονδίνου που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, η Μπρόμλεϊ είναι αήττητη, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι είναι πιο αποτελεσματική εκτός έδρας, στα περισσότερα από αυτά τα ματς όμως στάθηκε τυχερή. Το πρόβλημα της Ντάγκεναμ είναι η άμυνα. Βρίσκει δίχτυα και η παράδοση την ευνοεί, το 1 DNB στο 1.85 παρέχει ασφάλεια.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!