21:45 Energie Cottbus vs Bayern München Germany DFB Pokal Round 1

ΚΟΤΜΠΟΥΣ

Βολοδέρνει στην Ρετζιοναλίγκα φέτος. Ομάδα που η φανέλα της είναι πολύ βαριά. Φοβερό ρυθμό έχουν τα παιχνίδια της ως τώρα. Στο τελευταίο επιβλήθηκε της Ερφουρτ με 5-3. Από δύο γκολ Μπεγιαζίτ και Μπρούγκμαν. Δεν πρόκειται να παίξει με σκοπιμότητα λόγω του ονόματος της αντιπάλου. «Ξέρουμε πως η Μπάγερν είναι το μεγάλο αφεντικό, αλλά μέσα από το επιθετικό μας παιχνίδι θέλουμε να συμβάλουμε στη διεξαγωγή ενός θεματικού ματς», τόνισε ο κόουτς Βόλιτζ.
Θα παραταχθεί με ένα κλασικό 4-4-2 και τους Ρανγκέλοφ και Μπρούγκμαν να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Bet Info

Τρία σερί goal/goal και over 3,5.

Ενδεκάδα

(4-4-2): Μόζερ – Κοχ, Χάιτιτς, Μέγιερ, Χάσε – Γκέχρμαν, Γκέισλερ, Ταζ, Ραακ – Ρανγκέλοφ, Μπούγκμαν

ΜΠΑΓΕΡΝ

Κάτι σαν εβδομάδα της σφαλιάρας πέρασαν οι Βαυαροί. Πρώτα ήρθε η ήττα από την Ντόρτμουντ στο παιχνίδι για το Σούπερ Καπ. Μετά ήρθε το κάζο με τον Λιρόι Σανέ, τον σοβαρό τραυματισμό του και την «καταστροφή» της μεταγραφής που για ένα μήνα «έψηναν». Κινούνται τώρα, για τον δανεισμό του Ιβάν Πέρισιτς από την Ιντερ, αλλά καταλαβαίνετε την διαφορά. Ο σχεδιασμός πήγε… στα σκουπίδια, εκεί όπου έχουν καταλήξει προ πολλού και οι προσπάθειες για την αγορά αμυντικού μέσου υψηλής κλάσης. Εν πάση περιπτώσει, αυτά θα δούμε στο μέλλον πόσο ρόλο θα παίξουν (που θα παίξουν). Τώρα έρχεται το Κύπελλο Γερμανίας. «Πάντα είναι δύσκολος ο πρώτος γύρος ανεξάρτητα από την αντίπαλο που έχεις», σχολίασε ο προπονητής Νίκο Κόβατς.
Αγωνιστικά Νέα

Μόνη απουσία αναμένεται να είναι ο αμυντικός χαφ Χάβι Μαρτίνεθ. Και ο βασικός δεξιός μεσοεπιθετικός Γκνάμπρι και ο νεοφερμένος, αριστερός μπακ ή κεντρικός αμυντικός Ερναντές, που έλειπαν από το Ντόρτμουντ, είναι διαθέσιμοι.

Bet Info

Πέντε σερί over σε επίπεδο Κυπέλλου.

Ενδεκάδα

(4-2-3-1): Νόιερ – Κίμιχ, Ζίλε, Μπόατενγκ, Αλαμπα – Γκορέτσκα, Τιάγκο – Γκνάμπρι, Μίλερ, Κομάν – Λεβαντόβσκι

Εκτίμηση

Η Κότμπους έχει τόσο άσχημη αμυντική λειτουργία που δεν της δίνω ιδιαίτερη τύχη. Ούτε οι αποδόσεις βεβαίως. Αν μπλέξει κανείς, αναζητά κάνα δώρο, από αυτά που συχνά κάνει, η άμυνα της Μπάγερν και αναζητά το G/G. Αν μπλέξει. Θα το ρισκάρω στο 2.40

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!