21:45 Grimsby Town vs Macclesfield England Football League Cup Round 2

Η Γκρίμσμπι υποδέχθηκε την Κρου το Σάββατο και γνώρισε την ήττα με 0-2. Δεν ήταν καλή, αλλά στην πρώτη της ευκαιρία κιόλας στο ματς κατάφερε και κέρδισε πέναλτι. Δεν κατάφερε, όμως, ν’ ανοίξει το σκορ, καθώς ο Ρίτσαρντς απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Χάνσον στο 28′. Βρέθηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (46′) να κυνηγά το σκορ από το γκολ του Λόουερι, έχασε τρομερή ευκαιρία να ισοφαρίσει και καθώς τα δύο μπακ της (Χιούιτ και Χέντρι) ήταν σε άλλο γήπεδο, ήλθε και το δεύτερο γκολ στο πρώτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου για να τελειώσει το ματς. Ο Τζόλι έπλεξε το εγκώμιο της Μάκλσφιλντ, ενώ υποστήριξε ότι ο Τζαμαϊκανός φορ Ακίμ Ρόουζ (2/0) ο οποίος έμεινε στον πάγκο με την Κρου, μπορεί να παίξει. Εκτός είναι ο αμυντικός, Χάρι Ντέιβις (5/0), ο οποίος είναι τραυματίας. Ο προπονητής της Γκρίμσμπι ξεκαθάρισε ότι θα το χτυπήσει το ματς, καθώς θέλει να βρεθεί στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Η Μάκλσφιλντ υποδέχηκε το Σάββατο την Κρόουλι κι έμεινε στο 1-1. Έχασε, έτσι, την ευκαιρία να μπει σε θέση playoffs και ν΄αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία. Ίσως και να μην της άξιζε αυτή η απώλεια βαθμών στην έδρα της. Κατάφερε κι άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό με τον Βάσελ, απειλήθηκε όμως ελάχιστα στη συνέχεια. Έχασε αρκετές ευκαιρίες, ειδικά αυτή του Άιρονσαϊντ ήταν πραγματικά μεγάλη. Έπεσε όμως πάνω στον γκολκίπερ της Κρόουλι, Μόρις, ο οποίος στ’ αλήθεια βρέθηκε σε πολύ καλό απόγευμα. Ο Λουμπάλα στο 73ο λεπτό με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. O ΜακΜέιχον σκέφτεται να δώσει χρόνο στον 26χρονο επιθετικό και θερινό μεταγραφικό απόκτημα, Άρτουρ Νάχουα (2/0), ο οποίος ήταν στον πάγκο και πέρασε ως αλλαγή το Σάββατο. Συμμετοχή διεκδικεί και ο αμυντικός Βίρτζιλ Γκόμις (4/0), ο οποίος είναι δανεικός από τη Νότιγχαμ. Εκτός παραμένει λόγω τραυματισμού ο μέσος ΜακΚορτ (6/0), ο οποίος αγωνίστηκε τελευταία φορά κόντρα στη Στίβενεϊτζ.

Εκτίμηση
Ο προπονητής της Γκίρμπσι έθεσε ξεκάθαρα ως στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο, αλλά και η Μάκλσφιλντ δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Στην έδρα της, όμως, μπορεί να τα καταφέρει και να πάρει την πρόκριση. Από την κανονική διάρκεια κιόλας της αναμέτρησης.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!