21:45 Huddersfield vs Fulham FC England Championship

Huddersfield
Το προηγούμενο Σάββατο επισκέφτηκε την έδρα της ΚΠΡ και πήρε τον πρώτο της βαθμό για το τρέχον πρωτάθλημα (1-1). Δεν ήταν καλή, «σφυροκοπήθηκε» στο πρώτο ημίχρονο από τους γηπεδούχους. Ευτύχησε, ωστόσο, ν’ ανοίξει το σκορ με το πέναλτι του Αχίρν-Γκραντ στο δεύτερο ημίχρονο. Κάθισε και πάλι πίσω. Τιμωρήθηκε από τον Χολ στο 83′. Ο Σίβερτ δεν έδειξε μετανιωμένος για την προσέγγιση του παιχνιδιού, ενώ μεσοβδόμαδα αποφάσισε να βάλει αναπληρωματικούς – μόνον ο Μπακούνα έπαιξε και στο Λιγκ Καπ – στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λίνκολν, η οποία είναι μια κατηγορία πιο κάτω. Το πλήρωσε και αποκλείστηκε. Γνώρισε την ήττα (0-1) και όσο και να υποστηρίζουν στη Χάντερσφιλντ ότι το Λιγκ Καπ δεν είναι προτεραιότητα, αποτελεί κάζο, ενώ οι παίκτες που αγωνίστηκαν μάλλον έπεσαν πιο κάτω στην εκτίμηση του Γερμανού τεχνικού τους.
Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ο Γιαν Σίβερτ, καθώς ο πιτσιρικάς (20 ετών) Ντουχάνι, ο οποίος είναι τραυματίας δεν θα έβλεπε την πόρτα της ενδεκάδας. Σύμφωνα με τις δοκιμές στις τελευταίες προπονήσεις, θα έχει σχεδόν ίδια ενδεκάδα με το ματς με την ΚΠΡ. Και γράφουμε σχεδόν επειδή ο Ολλανδός εξτρέμ, Ραμόν φαν λα Πάρα, διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα για να σχηματίσει την τριάδα με Πρίτσαρντ και Γκραντ.
(4-3-3): Γκραμπάρα – Χαντέργιοναϊ, Έλφικ, Σίντλερ, Κονγκολό – Μπακούνα, Χογκ, Ο’Μπράιαν – Ντιακαμπί, Γκραντ, Πρίτσαρντ.
Fulham FC
Η Φούλαμ μπήκε αποφασισμένη να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στη σεζόν και το κατάφερε. Οι Λονδρέζοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την έδρα τους κι επικράτησαν με 2-0 της Μπλκάκμπερν το προηγούμενο Σάββατο. Έχοντας τον Νοκέρ σε εκπληκτικό απόγευμα – έκοβε και έραβε στη μεσαία γραμμή – δημιούργησαν ουκ ολίγες ευκαιρίες. Ο Γάλλος δεν βρήκε δίχτυα, παρά το γεγονός ότι δυο φορές βρέθηκε σε καλή θέση. Ήταν, όμως, ο κινητήριος μοχλός των γηπεδούχων. Τα γκολ πέτυχαν οι Κέρνι και Μίτροβιτς, ενώ ο Πάρκερ είδε τον Μπετινέλι να περνά ένα πολύ ήσυχο απόγευμα στην εστία του και να παρακολουθεί ως θεατής το ματς. To καλό για τη Φούλαμ είναι ότι δεν είχε ματς ενδιάμεσα – εντός της εβδομάδας – σε αντίθεση με την αντίπαλό της.
Ο Σκοτ Πάρκερ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ούτε τραυματισμοί (πέραν του Ονόμα, ο οποίος δεν έκανε ούτε προπόνηση όλη την εβδομάδα), ούτε τιμωρίες, ούτε τίποτα. Ο τεχνικός της Φούλαμ θυμήθηκε το περσινό ματς και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της Χάντερσφιλντ στην έδρα τους, ενώ έπλεξε το εγκώμιο ατομικά των παικτών της αντιπάλου του. Δεν θα υπάρχει ούτε μία αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα που παρατάχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.
(4-1-4-1): Μπετινέλι – Οντόι, Μόουσον, Ριμ, Μπράιαν – Άρτερ – Νοκέρ, Γιοχάνσεν, Κέρνι, Ιβάν Καβαλέιρο – Μίτροβιτς.
Εκτίμηση
Η Χάντερσφιλντ είναι δυνατή στην έδρα της, αλλά περιμένουμε τη Φούλαμ πιο σοβαρή. Όπως την είδαμε στο δεύτερο ματς και όχι στην πρεμιέρα. Είναι ελκυστικό το να ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων, οι οποίοι άλλωστε θεωρούνται και φαβορί στην κατηγορία.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!