21:45 Ingolstadt vs Nürnberg Germany DFB Pokal Round 1

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Από τα μεγάλα φαβορί για την επιστροφή στην Τσβάιτε. Φιγουράρει στην κορυφή της τρίτης κατηγορίας ούσα αήττητη μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Πιο πρόσφατο το αγχωτικό 3-0 επί της Βούρτζμπουργκερ (μετά το 78’ τα γκολ). Δύο γκολ ο Κούτσκε. Πολύ ισορροπημένο ποδόσφαιρο. Ψάχνει την υπέρβαση και στο Κύπελλο.

“Εχουμε μπροστά μας ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε, αλλά έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Με όπλο τον κόσμο μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά”, τόνισε ο Σάιμπεν.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών. Κλασικό 4-4-2 με Κούτσκε και Μπιλμπίγια να αποτελούν το βασικό επιθετικό δίδυμο.

Bet Info

Τα 4 από τα 5 φετινά της παιχνίδια εμφάνισαν over. Τα τρία εξ αυτών συνδυάστηκαν με goal/goal.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Υποδέχτηκε το Αμβούργο και ηττήθηκε από αυτό με 4-0. Πήρε την πρωτοβουλία, άνευ ουσίας, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 17’, δέχτηκε δεύτερο γκολ από στατική φάση και ουδέποτε βρήκε τρόπο, με εξαίρεση δύο στιγμές, ώστε να φανεί απειλητική. Η συμπεριφορά της δε, αμυντικά στο δεύτερο 45λεπτο ήταν απογοητευτική. Οποτε ήθελε έβγαινε η αντίπαλός της στην κόντρα.

Να λοιπόν, τι μπορεί να… πάθει η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι όταν καλείται να «γυρίσει» σκορ. Την πιο βαριά σε έκταση εντός έδρας ήττα στην ιστορία της στην δεύτερη κατηγορία. Στην πρώτη τέτοια αποστολή ανατροπής, απέναντι βεβαίως σε καλή ομάδα, απέτυχε παταγωδώς. Δεν ξέρω αν φταίει το σχήμα χωρίς κλασσικό φορ κορυφής που διάλεξε ο Κάναντι, αλλά κρατάω ότι ούσα πίσω στο σκορ η Νυρεμβέργη απέτυχε ολικά.

Κρατάω επίσης, ως γενικό συμπέρασμα, πως όταν η προσεκτική, αμυντική τακτική της θα εφαρμόζεται και θα κρατάει το μηδέν πίσω, η δουλειά θα γίνεται. Θα υπάρξουν όμως, και παιχνίδι όπου αυτό δεν θα συμβαίνει. Πρέπει να δουλέψει στο παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια η Νυρεμβέργη.

Παρεμπιπτόντως, η Νυρεμβέργη κατέθεσε ένσταση κατά της εγκυρότητας του παιχνιδιού με το Αμβούργο μετά την αποκάλυψη πως ο ποδοσφαιριστής αυτού Μπακαρί Τζατά αγωνίζεται με πλαστά έγγραφα ως προς την ηλικία και το… βιογραφικό του.

«Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Η Ινγκολσταντ είναι ομάδα επιπέδου δεύτερης κατηγορίας», προέβλεψε ο χαφ Χάνο Μπέρενς για το σημερινό παιχνίδι, για το οποίο υπολογίζεται ο νεοφερμένος αμυντικός χαφ Γιοχάνες Γκάιζ. Η απόκτησή του ολοκληρώθηκε ώρες προ της έναρξης του παιχνιδιού με το Αμβούργο.

Αγωνιστικά Νέα

Νέα απώλεια ο βασικός τερματοφύλακας Ματένια (2/0). Είναι αμφίβολοι ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ Γκόντεν (0/0) και ο αναπληρωματικός μπακ Νίρνμπεργκερ (0/0). Τρίτο παιχνίδι στη σειρά χάνουν ο χαφ Φουκς (0/0), ο επιθετικός χαφ Μισιντγιάν (0/0), ο επιθετικός Σλόιζενερ (0/0), ο μεσοεπιθετικός Λόκεμπερ (0/0) και ο επιθετικός Ζρέλακ (0/0).

Bet Info

Εχει ρεκόρ 1-0-1 (0/2 G/G, 1/2 Over) στο πρωτάθλημα. Εχει ρεκόρ 0-0-1 (0/1 G/G, 1/1 Over) εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Εχει ρεκόρ 1-0-0 (0/1 G/G και Over) στα εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Εκτίμηση

Ντερμπάκι. Δυνατή η Ινγκολσταντ. Κάτι τέτοια ματς περιμένει για να αποδείξει πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους… μεγάλους. Αξίζει να κυνηγήσει κανείς την κόντρα. Με την απαραίτητη κάλυψη φυσικά.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!