21:45 Inter Milano vs US Lecce Italy Serie A

Τέρμα οι δικαιολογίες! Η Ίντερ είναι ένας σύλλογος που δεν μπορεί να αρκείται σε νίκες στα ντέρμπι του Μιλάνο. Έχει την δυναμική να θεωρεί δεδομένη την είσοδο στην τετράδα και με λίγη παραπάνω προσπάθεια, λίγη τύχη, να διεκδικήσει τον τίτλο. Όχι, δεν είναι το μεγάλο φαβορί όπως η Γιουβέντους και η Νάπολι. Ωστόσο, ο Αντόνιο Κόντε ήρθε για να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να την τοποθετήσει ως ίση προς ίση απέναντι στα δύο πρώτα φαβορί. Μοναδικό αγκάθι και φέτος; Ο Μάουρο Ικάρντι. Τουλάχιστον ακόμα, όσο γράφεται αυτό το κείμενο. Ο Αργεντινός επιθετικός πήρε μόλις χθες το νούμερο 7 στην φανέλα, αλλά αναμένονται εξελίξεις, καθώς δεν υπολογίζεται ως ενεργό μέλος του ρόστερ. Ενισχύθηκε σημαντικά, πάντως, η ομάδα, με τους Λουκάκου (Ε, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γοδίν (Α, Ατλέτικο Μ.), Μπαρέλα (Μ, Κάλιαρι), Σένσι (Μ, Σασουόλο), Λαζάρο (Μ, Χέρτα). Τέσσερις σερί ισοπαλίες με σκορ 1-1 σε φιλικά παιχνίδια με τις Γιουβέντους, Παρί, Τότεναμ και Βαλένθια!
Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο νεοαποκτηθείς Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός Γοδίν, όπως φυσικά και ο Αργεντινός επιθετικός Ικάρντι για τον οποίο αναφερθήκαμε παραπάνω. Ο νεοαποκτηθείς Ιταλός μέσος Μπαρέλα διεκδικεί μία θέση στο αρχικό σχήμα από τους Σένσι και Βεσίνο. Παίζεται η θέση στην δεξιά πτέρυγα ανάμεσα σε Καντρέβα και Λαζάρο. Ντεμπούτο για τον Βέλγο επιθετικό Λουκάκου.
(3-5-2): Χαντάνοβιτς – Ντ’ Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ – Καντρέβα, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Σένσι, Ασαμόα – Λαουτάρο Μαρτίνες, Λουκάκου.
Πριν από δύο σεζόν αγωνιζόταν στην Serie C και το 2019 την βρίσκει στην Serie A, για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2011-12. Αναμφίβολα, τεράστια επιτυχία για τους «τζιαλορόσι», οφείλεται πρωτίστως στο εξαιρετικό έργο του Φάμπιο Λιβεράνι, ο οποίος παρέμεινε στον πάγκο. Πολύ σημαντικό γεγονός ότι το κλαμπ λειτουργεί ως οικογένεια και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά, στις αρμονικές σχέσεις διοίκησης, παικτών, προπονητή και οπαδών. Φέτος, βέβαια, μοναδικός στόχος είναι η παραμονή. Στο ρόστερ της πρόσθεσε ένα γνωστό όνομα στο ελληνικό κοινό. Ο λόγος για τον Ουκρανό μέσο Σάκχοφ (ΠΑΟΚ), ο οποίος θα συνθέσει δίδυμο με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Σημαντικές και οι προσθήκες του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Ντιέγκο Φαρίας αλλά και των Ιταλών μπακ Ντελ’ Ορκο και Ρίσπολι. Η ευχέρεια στο σκοράρισμα αποδείχθηκε στα φιλικά παιχνίδια αλλά και στο εντός έδρας ματς Κυπέλλου με τη Σαλερνιτάνα (4-0). Ο Ιταλός τεχνικός παραδέχθηκε πως στην παρούσα φάση η ομάδα του δεν μπορεί να έχει τον ίδιο ρυθμό για 90 λεπτά.
Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο βασικός πέρυσι Ιταλός κεντρικός αμυντικός Μεκαριέλο και ο νεοαποκτηθείς Ιταλός επιθετικός Λο Φάζο. Παίζεται η θέση στο δεξί άκρο της άμυνας ανάμεσα σε Μπένζαρ και Ρίσπολι και ακόμη μία στην μεσοεπιθετική γραμμή ανάμεσα σε Σάκχοφ και Μανκόζου. Μία θέση στην επιθετική γραμμή διεκδικούν οι Φάλκο, Λα Μαντία και Ντιέγκο Φαρίας.
(4-3-1-2): Γκάμπριελ – Μπένζαρ, Ροσετίνι, Λουτσιόνι, Καλντερόνι – Πετριτσόνε, Ταχτσίδης, Μάγιερ – Σάκχοφ – Φάλκο, Λαπάντουλα.

Εκτίμηση
Η Ίντερ πρέπει να αποδείξει φέτος ότι έχει μειώσει την διαφορά από τις Γιουβέντους και Νάπολι, τέτοια ματς οφείλει να τα… καθαρίζει εύκολα. Πρόκειται για πρεμιέρα, βέβαια, και σίγουρα η Λέτσε δεν έχει κάτι να χάσει από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, ο οποίος σηκώνει πάντως χάντικαπ ενός γκολ.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!