21:45 Linfield Belfast vs Sutjeska Niksic UEFA Europa League Qualifying R3 Champ Path

Linfield Belfast
Χωρίς να είναι καλύτερη από την αντίπαλο της, έχοντας αρκετά αμυντικά «θέματα» κατόρθωσε να αποδράσει με το «διπλό» από την Πονγκόριτσα και να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Επικράτησε με 2-1 με σκόρερ τον Μίλαρ (38′, 65′) και ενώ στο 11′ βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ βλέποντας στη συνέχεια την αντίπαλο της να χάνει ευκαιρίες, 12 καταγράφηκαν στα μπλοκ των δημοσιογράφων. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με το δεξί επικρατώντας εντός με 3-1 της Ίνστιτουτ με ανατροπή. Έχανε στο 6′ και πριν το ημίχρονο το «γύρισε» με τους Μίλαρ (12′) και Στιούαρτ (40′) για να έρθει στο 50′ ο ΜακΓκίβεν να γράψει το τελικό σκορ. «Μπορούμε να περάσουμε, το 2-1 μας δίνει δικαίωμα να κάνουμε όνειρα playoffs για πρώτη φορά στην ιστορία μας», δήλωσε ο κόουτς, Χίλι. «Είμαστε σε καλό μομέντουμ, έχουμε τρεις σερί νίκες και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση», είπε ακόμη ο 40χρονος τεχνικός, στον οποίο έκαναν δώρο το «διπλό» επί της Σουτιέσκα ανήμερα των γενεθλίων του. Δεν προκύπτουν προβλήματα εν συγκρίσει με το 1ο ματς.
Sutjeska Niksic
«Πλήρωσε» την αστοχία και τα αμυντικά της κενά στο ματς της Ποντγκόριτσα και ηττήθηκε με 2-1. Ήταν ανώτερη από την αντίπαλο της, προηγήθηκε 11′ με τον Κογιάσεβιτς, όμως στη συνέχεια είδε τη Λίνφιλντ να κάνει γκολ (38′, 65′) τις ευκαιρίες εν αντιθέσει με την ίδια που της έχανε. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ένα εκτός έδρας 0-0 κόντρα στη Ζέτα σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους παίκτες να επηρεάζονται από τη ζέστη (37 βαθμούς Κελσίου) με την υγρασία που επικρατούσε την ώρα του παιχνιδιού. Και αυτά την ώρα που στη Σουτιέσκα βράζουν με την Ομοσπονδία και τη Λίγκα, διότι είχαν ζητήσει αναβολή του ματς ελέω Λίνφιλντ, πράγμα που δεν έγινε δεκτό. «Είμαστε καλύτεροι από τη Λίνφιλντ και αν είμαστε αποτελεσματικοί, θα προκριθούμε», δήλωσε ενόψει της ρεβάνς ο κόουτς, Ρακόγεβιτς που στο ματς πρωταθλήματος έκανε μόλις 2 αλλαγές. Επί των αγωνιστικών, δεν φαίνεται να προκύπτουν προβλήματα που να αλλάζουν τα πλάνα 11άδας, πιθανότατα θα παίξει με την 11άδα του πρώτου ματς.
Εκτίμηση
Βάσει των όσων είδαμε στο πρώτο ματς, η Σουτιέσκα είναι καλύτερη ομάδα, αλλά πλήρωσε την αστοχία της. Οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες και εμείς, καθαρά από την εικόνα που σχηματίσαμε στο ζευγάρι, θα πάμε με το «2 dnb»

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!