21:45 Portsmouth vs Birmingham City England Football League Cup Round 1

Portsmouth
Δεν ξεκίνησε καλά η σεζόν για την Πόρτσμουθ, η οποία ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από τη Σριούσμπερι. Με βάση την εικόνα της αναμέτρησης άξιζε να φύγει με ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά δεν βρήκε απάντηση στο γκολ που δέχτηκε στο 68′, ενώ έμεινε με δέκα παίκτες στο 81′. Ο προπονητής Κένι Τζάκετ είδε την ομάδα του να μην ολοκληρώνει σωστά κάποια από τις πολλές τελικές της προσπάθειες και υπογράμμισε ότι αυτό είναι κάτι που χρήζει βελτίωσης, ωστόσο δεν ανησυχεί εν όψει της συνέχειας. Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα για το παιχνίδι του Λιγκ Καπ, ενώ ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την Τρανμίρ, για την Α’ Αγγλίας, στις 10/8. Θα λείψει ο τιμωρημένος μέσος ΜακΚρόρι (1/0), ίσως και ο αμυντικός Μπόλτον (1/0) που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.
Birmingham City
Καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν δεν θα μπορούσε να περιμένει η Μπέρμιγχαμ. Χάρη στο γκολ του Πέντερσεν στο 18′, επιβλήθηκε 1-0 εκτός έδρας της Μπρέντφορντ. Χρειάστηκε να αμυνθεί μαζικά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ενώ είχε και την τύχη στο πλευρό της σε κάποιες περιπτώσεις. Ο προπονητής Πεπ Κλοτέτ παραδέχτηκε ότι το αποτέλεσμα είναι κολακευτικό για την ομάδα του, όμως έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Με το μεταγραφικό παράθυρο να κλείνει την Πέμπτη, είναι πιθανό γίνουν κάποιες τελευταίες κινήσεις ενδυνάμωσης του ρόστερ, ωστόσο,  με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, οι επιλογές είναι περιορισμένες. Ανοικτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στο ματς του Λιγκ Καπ, δεν έπαιξαν το Σάββατο και ίσως λείψουν ξανά ο μέσος Κιέφτενμπελντ και ο αμυντικός Κεϊτά. Ακολουθεί το εντός έδρας ματς με την Μπρίστολ Σίτι για την Τσάμπιονσιπ, στις 10/8.
Εκτίμηση
Παρά τη διαφορά κατηγορίας, η… απόσταση που χωρίζει τις δύο ομάδες δεν είναι μεγάλη. Από την άλλη, δεν γνωρίζουμε ποιος από τους δύο προπονητές θα πάρει πιο… σοβαρά το Λιγκ Καπ. Επιλέγουμε τα γκολ εκατέρωθεν.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!