21:45 QPR vs Brentford FC England Championship

Μόνο ικανοποίηση δεν υπήρχε στο στρατόπεδο των Ρέιντζερς για την εντός έδρας ισοπαλία με τη Ρέντινγκ (2-2), αφού «πέταξαν» δύο φορές το προβάδισμα που είχαν στο σκορ. Στους «χουπς», όμως, δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν στη δεύτερη θέση, αν επικρατήσουν σε αυτό το ματς. Ο Μάρκ Γουόρμπαρτον, ο οποίος αντιμετωπίζει την ομάδα στην οποία ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2013 (ως πρώτος) αλλά αποχώρησε το 2015 δίχως τις καλύτερες σχέσεις, κάνει ό,τι μπορεί για να αξιοποιήσει την επιθετική ισχύ του, γι’ αυτό και επέστρεψε σε ένα σχήμα με δύο «καθαρούς» φορ. Βέβαια, απόψε δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο λόγω της απουσίας του Χούγκιλ, τη στιγμή που ο έμπειρος τεχνικός «πονοκεφαλιάζει» για τις διαρκείς αμυντικές αρρυθμίες και τα εύκολα γκολ που χαρίζει η ομάδα του.
Αγωνιστικά Νέα:Τιμωρημένος είναι ο εκ των πρώτων σκόρερ των γηπεδούχων, Χούγκιλ (φορ, 13/7), ο οποίος συμπλήρωσε πέντε κίτρινες κάρτες και εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής. Έτσι, είναι πολύ πιθανό ο Γουόρμπαρτον να επιστρέψει στο 4-2-3-1 (με το οποίο κέρδισε τις Μπλάκμπερν και Χαλ εσχάτως), με μοναδική επιθετική αιχμή τον Γουέλς. Ο 57χρονος τεχνικός ίσως «φρεσκάρει» την ενδεκάδα του, με τον Κέιν (δεξιός μπακ, 9/0) να θέτει υποψηφιότητα για βασικός.
Πιθανή ενδεκάδα:(4-2-3-1): Κέλι – Κέιν, Λάινστερ, Μπαρμπέ, Μάνινγκ – Σκόουεν, Κάμερον – Οσαγί-Σάμουελ, Τσερ, Εζέ – Γουέλς.
Την πιο σπουδαία εμφάνισή της μέχρι τώρα στη σεζόν πραγματοποίησε μεσοβδόμαδα στο Σουόνσι, θριαμβεύοντας με 3-0. Ο Τόμας Φρανκ χαμογελούσε όταν μίλησε για την τέλεια εμφάνιση των «μελισσών», οι οποίες –όπως ήρθαν τα πράγματα σε αυτή την αγωνιστική- μπορούν να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στη ζώνη των πλέι-οφ. Το «μομέντουμ» είναι κάτι παραπάνω από θετικό, με το 4-3-3 που καθιέρωσε τον τελευταίο μήνα ο Δανός τεχνικός να έχει φέρει 10 βαθμούς σε 5 παιχνίδια και –κυρίως- τα 10 από τα 15 γκολ που έχουν σημειώσει στο πρωτάθλημα. Επιπλέον, η Μπρέντφορντ κατάφερε –επιτέλους- να βάλει κι άλλους παίκτες στον επιθετικό… χορό, ώστε να μην περιμένει τα πάντα από τον (εντυπωσιακό ομολογουμένως) Γουότκινς. Πάντως, ουδείς μπορεί να της έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στα «μετόπισθεν».
Αγωνιστικά Νέα:Δίχως τους δύο σοβαρά τραυματίες, τον Κανός (βασικός δεξιός χαφ, 11/0) και Καρέλη (επιθετικός, 4/0) θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι. Στην αποστολή των «μελισσών» δεν αναμένεται να βρίσκεται ούτε ο αναπληρωματικός Ράτσιτς (κεντρικός αμυντικός, 3/0), αφού δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος κι ας έχει επιστρέψει στις προπονήσεις. Ο Φρανκ δεν προτίθεται να αλλάξει κάτι στο αρχικό του σχήμα και λογικά θα ξεκινήσει με την ενδεκάδα που θριάμβευσε στο Σουόνσι.
Πιθανή ενδεκάδα:(4-3-3): Ράγια – Ντάλσγκααρντ, Ζανβιέ, Γιάνσον, Χένρι – Ντασίλβα, Μοκότιο, Νόργκααρντ – Εμπεουμό, Μπενραχμά, Γουότκινς.

Εκτίμηση
Με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, φαίνεται ότι η υπόθεση νίκη θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αν λάβουμε υπόψη, όμως, τα κατορθώματα των επιθετικών γραμμών τόσο των Ρέιντζερς όσο και της Μπρέντφορντ, αλλά και των… ατασθαλιών τους στο αμυντικό σκέλος, τότε το combo G/G & Over 2,5 μπορεί να θεωρηθεί μια βάσιμη επιλογή.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!