21:45 Valenciennes FC vs Le Havre AC France Ligue 2

Πάλι καλά που πήρε το βαθμό. Αντιμετώπισε εκτός την Καέν, από την οποία απέσπασε «λευκή» ισοπαλία. Η αντίπαλός της είχε την κατοχή κι έκανε αρκετές ευκαιρίες. Η ίδια είχε μοναδικό πλάνο το να παίξει άμυνα και να προσπαθήσει να «εγκλωβίσει» την αντίπαλό της. Το υπηρέτησε απόλυτα και πέτυχε το σκοπό της. Δέχτηκε πίεση, άντεξε, ενώ η ίδια δεν απείλησε σχεδόν καθόλου. Με αυτό το αποτέλεσμα έφτασε τα πέντε διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη, έχοντας βάλει μόλις ένα γκολ σε αυτά. Διατηρεί μία σχετικά καλή διαφορά από την τελευταία τριάδα, όμως δεν μπορεί να προχωράει μόνο με «Χ». Πρέπει να σημειώσει και κάποια νίκη. Πάντως, αν ανοιχτεί τώρα, ίσως δημιουργηθούν κενά στην ανασταλτική της παρουσία. Δεν πρέπει ν’ αφήσει κενούς χώρους. Απαράλλαχτη είναι η αποστολή, η οποία δεν έχει και ουσιαστικά κενά. Συγκεκριμένα, παραμένουν εκτός οι Κενάμ (Α, 1/0), Σιμπί (Μ, 2/0), Λινγκέτ (Μ, 1/0). Πρόκειται για αναπληρωματικούς παίκτες, με συνολικά ελάχιστα λεπτά συμμετοχής, που φυσικά δεν επηρεάζουν.
Γύρισε από το 0-2 και λίγο έλειψε να κάνει και την ανατροπή. Φιλοξένησε τη Λοριάν και βρέθηκε να χάνει πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα. Γρήγορα έφαγε και 2ο γκολ και κάπου εκεί, το ματς φάνηκε να της… φεύγει. Όμως, στις καθυστερήσεις του α’ μέρους πήρε πέναλτι, που το αξιοποίησε ο Κανταουερέ (ήταν το 11ο φετινό του, αλλά το 1ο ύστερα από ένα μήνα). Στις αρχές του β’ στάθηκε τυχερή (η Λοριάν είχε δοκάρι). Στη συνέχεια πίεσε και στο 83’, ισοφάρισε με τον Τιαρέ. Μάλιστα στο φινάλε, είχε μεγάλη ευκαιρία. Θα μπορούσε να νικήσει, αν ήταν λίγο πιο ουσιαστική στο τελείωμα. Τώρα, δύσκολα θα παίξει φουλ επίθεση. Δεν το κάνει σχεδόν ποτέ στις «εξόδους» της. Θα επιδιώξει να φέρει το ματς στην ταχύτητα. Στην αποστολή υπάρχει μία αλλαγή. Συγκεκριμένα, επιστρέφει ύστερα από πολύ καιρό ο Μπαζίλ (Ε, 3/0) κι εκτοπίζει τον Γιουγκά (Μ, 4/0). Οι άλλοι δύο γνωστοί απόντες είναι οι Αμπντελί (Μ, 5/0) και Τζαμπανά (Ε, 3/0). Οι απουσίες χαρακτηρίζονται «διαχειρίσιμες» και δεν επηρεάζουν.

Εκτίμηση
Αμφίρροπη αναμέτρηση. Πιο ποιοτική η Χάβρη, η οποία όμως είναι ντεφορμέ, ενώ η Βαλενσιέν αναζητά κι αυτή μία αντίδραση. Το κάθε αποτέλεσμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πιθανό. Καλύτερη επιλογή μοιάζουν τα γκολ και συγκεκριμένα, τα «2-3».

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!