22:00 Atalanta Bergamo vs Manchester City UEFA Champions League

Atalanta Bergamo vs Manchester City
Σε ένα παιχνίδι που εξ αρχής αναμενόταν πλούσιο σε θέαμα, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 5-1 της Αταλάντα στο “Ετιχάντ” για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Γκασπερίνι έπαιξε επιθετικά, προηγήθηκε με πέναλτι του Μαλινόβσκι στο 28ο λεπτό αλλά μέσα στο επόμενο δεκάλεπτο η ομάδα του Γουαρδιόλα είχε πετύχει την ανατροπή. Στο δεύτερο μέρος η πρωταθλήτρια Αγγλίας βρήκε ανοικτό γήπεδο και είχε την ευκαιρία να συνδυάσει την ουσία με άλλα τρία γκολ. Πρωταγωνιστής ο Στέρλινγκ που πέτυχε χατ τρικ σε διάστημα έντεκα λεπτών (58΄, 64΄, 69΄)! Η Ντέα έμεινε χωρίς βαθμό στον όμιλο και έχοντας ήδη δεχθεί 11 γκολ, αλλά εξακολουθεί να ελπίζει για την 3η θέση. Την προηγούμενη Κυριακή πλήρωσε την ανοησία του Ίλιτσιτς που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 39ο λεπτό για κλωτσιά στον Λυκογιάννη και ηττήθηκε 2-0 από την Κάλιαρι στο “Gewiss Stadium”. Υποχώρησε στην 5η θέση, ισόβαθμη πλέον με Λάτσιο και Κάλιαρι και την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σαμπντόρια.
Αγωνιστικά Νέα:Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο επιθετικός Σαπάτα (2/1, 7/6) και ο αριστερός μπακ-χαφ Γκόζενς (3/0, 10/3). O μέσος Ντε Ρόουν (3/0, 9/1) δεν αγωνίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος λόγω καρτών και τώρα θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Μία θέση στην βασική ενδεκάδα διεκδικεί ο κεντρικός αμυντικός Τζιμσιτί (2/0, 9/0) και ακόμη μία ο μεσοεπιθετικός Μαλινόβσκι (3/1, 9/0).
Πιθανή ενδεκάδα:(3-4-2-1): Γκολίνι – Τολόι, Παλομίνο, Μασιέλο – Καστάνιε, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Καστάνιε – Γκόμες, Ίλιτσιτς – Μούριελ.
Ο θρίαμβος επί της Αταλάντα επέτρεψε στη Μάντσεστερ Σίτι να κάνει το «τρία στα τρία» στον όμιλο και σχεδόν να σιγουρέψει την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και την κατάληψη της πρώτης θέσης στο γκρουπ. Η ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα μετράει 5 συνεχόμενες νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης και, παρόλο που δεν πρόκειται να… αδιαφορήσει στο δεύτερο ραντεβού με την Αταλάντα, στο μυαλό όλων βρίσκεται η εκτός έδρας αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με τη Λίβερπουλ, για την Πρέμιερ Λιγκ. Μετά από τη νίκη με 2-1 επί της Σαουθάμπτον, η Σίτι παρέμεινε στο «-6» από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και η σημασία του μεταξύ τους αγώνα είναι προφανής για την έκβαση της μάχης του τίτλου.
Αγωνιστικά Νέα:Ο Γουαρδιόλα αναμένεται να προχωρήσει σε ροτέισον κόντρα στην Αταλάντα, αφού, πέρα από την εξοικονόμηση δυνάμεων για τους βασικούς του παίκτες, δεν θέλει να αυξηθούν τα προβλήματα τραυματισμών. Ο μέσος Ρόντρι (3/0, 9/1) προπονήθηκε σε χαμηλό ρυθμό και ίσως προλάβει το ματς με τη Λίβερπουλ, αλλά δεν ταξίδεψε στην Ιταλία. Δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών οι αμυντικοί Ζιτσένκο (1/0, 7/0), Λαπόρτ (0/0, 4/0) και ο μέσος Ντ. Σίλβα (1/0, 11/3). Τιμωρημένος είναι ο μέσος Φόντεν (2/1, 4/0).
Πιθανή ενδεκάδα:(4-3-3): Μπράβο – Κανσέλο, Γκαρσία, Οταμέντι, Ανχελίνο – Μπ. Σίλβα, Γκουντογκάν, Ντόιλ – Μαχρέζ, Ζεσούς, Στέρλινγκ.
Εκτίμηση
Όπως στο πρώτο παιχνίδι, έτσι και απόψε οι δύο βασικές στοιχηματικές επιλογές είναι το G/G και το Over 2.5 αλλά αμφότερες βρίσκονται σε αστείες αποδόσεις, ενώ ούτε το combo των δύο επιλογών είναι ελκυστικό. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει τον πρώτο λόγο ακόμα κι αν ο Γουαρδιόλα κάνει εκτεταμένο ροτέισον. Θα έχει ενδιαφέρον στο live.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!