22:00 Chievo Verona vs Empoli FC Italy Serie B

CHIEVO
Το παιχνίδι με την Περούτζια στο «Ρενάτο Κούρι» ξεκίνησε ιδανικά. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Μετζορίνι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση εντός περιοχής και άνοιξε το σκορ. Το γκολ της έδωσε ψυχολογία και βρέθηκε κοντά στο 2-0 με κεφαλιά του Πουτσαρέλι στο 23΄ αλλά και με σουτ του ίδιου παίκτη στο 34΄. Ωστόσο στο 44΄το χέρι του Λεβέρμπ εντός περιοχής έδωσε την δυνατότητα στην αντίπαλο να ισοφαρίσει με πέναλτι. Πιο ισορροπημένο το δεύτερο μέρος, είχε ευκαιρία να ξαναπάρει το προβάδισμα στο 62΄σε σουτ του Στεπίνσκι που πέρασε λίγο άουτ αλλά στο 68΄ο Λεβέρμπ υπέπεσε σε νέο πέναλτι, αυτήν την φορά σε μαρκάρισμα στον Ντράγκομιρ, με συνέπεια την ανατροπή του σκορ! Είχε μία τελευταία ευκαιρία στο 89΄σε σουτ του Τζόρτζεβιτς, η μπάλα απομακρύνθηκε λίγο πριν περάσει την γραμμή. Ο βασικός επιθετικός Στεπίνσκι δήλωσε πως θέλει να πάει στη συμπολίτισσα Βερόνα ώστε να παίξει στη Serie A και έμεινε εκτός αποστολής. Απόντες επίσης ο νεοαποκτηθείς μέσος Όμπι, ο βασικός μέσος Χετεμάι, ο νεοαποκτηθείς φορ Βαλένσια.
Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-1-2): Σέμπερ – Μπερτανιόλι, Βαϊσάνεν, Ριτζόνε, Μπρίβιο – Γκαριτάνο, Εσπόζιτο, Τζακερίνι – Πουτσαρέλι – Μετζορίνι, Τζόρτζεβιτς.
EMPOLI
Κρατάει τους τρεις βαθμούς από τον αγώνα της περασμένης Κυριακής στο «Κάρλο Καστελάνι», απέναντι στη Γιούβε Στάμπια. Πήρε το προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό με σουτ εκτός περιοχής του Μπαντινέλι και θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, όταν και είχε αρκετές ευκαιρίες. Δεν το έκανε και στο δεύτερο μέρος παρουσίασε πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 74΄με τον σκόρερ να είναι οριακά οφσάιντ αλλά πήρε για δεύτερη και καθοριστική φορά το προβάδισμα έξι λεπτά αργότερα. Κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι σε χέρι αντιπάλου και ο Λα Γκούμινα ευστόχησε. Έπαιξε καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός Νικολάου. Έδωσε δανεικό στην Μπρόντμπι τον Σλοβένο επιθετικό Μραζ και δανεικό στην Ντομζάλε τον Αυστριακό επιθετικό Γιακούποβιτς. Πιθανό να πάρει μεταγραφή σε τουρκική ομάδα ο Αλβανός δεξιός μπακ Βέσελι (1/0). Οι πολύπειροι αμυντικοί Μαϊέτα και Αντονέλι δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν εκτός αποστολής.
Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-1-2): Μπρινιόλι – Γκατσόλα, Ρομανιόλι, Νικολάου, Μπάλκοβετς – Ντέτσι, Στούλατς, Μπαντινέλι – Λαρίμπι – Μανκούζο, Μορέο.
Εκτίμηση
Είναι καλύτερο το κλίμα στην Έμπολι. Τόσο λόγω του αποτελέσματος της πρώτης αγωνιστικής, όσο και λόγω της αναταραχής που δημιούργησε στην Κιέβο ο Στεπίνσκι. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Μαρκολίνι έκανε λόγο για απογοήτευση, αλλά και προσβολή προς τον σύλλογο. Σε απόδοση φαβορί το διπλό, αλλά αρκετά ψηλά ώστε να έχει αξία το dnb.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!