22:00 Dundalk FC vs Slovan Bratislava UEFA Europa League Qualifying R3 Champ Path

Dundalk FC
Λύγισε στο 86′, τότε δέχτηκε το γκολ του Nτέιβιντ Χόλμαν για να χάσει με 1-0 από τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα. Οι Σλοβάκοι είχαν δύο καλές φάσεις με τους Μόχα και Ρατάο στην αρχή, με την Ντάνταλκ να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 30′, όταν ο Μάικλ Ντάφι νικήθηκε από τον γκολκίπερ της Σλόβαν, Ντομινίκ Γκράιφ. Πιο ισορροπημένο το πρώτο μέρος, η Σλόβαν πέτυχε στο 86′ το γκολ που δικαιούταν, η Ντάνταλκ άγγιξε την ισοφάριση, όμως ο γκολκίπερ Γκράιφ απέκρουσε την κεφαλιά του Τζέιμι ΜακΓκράθ. Το Σάββατο νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Κομπ Ράμπλερς και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του κυπέλλου Ιρλανδίας, δείχνοντας ότι είναι έτοιμη να υπερασπιστεί το νταμπλ που κατέκτησε πέρυσι. Ο Τζορτζ Κέλι πέτυχε με κεφαλιά στο 20′ το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, η Ντάνταλκ θα μπορούσε να προηγηθεί νωρίτερα όταν ο Σον Χόαρ έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκών και στο έδαφος. Εκτός δράσης σε σταθερή βάση ο αμυντικός Φλόρες (15/1 πρωτάθλημα) και ο μέσος Μπέσον (4/0 πρωτάθλημα, 3/0 Ευρώπη).
Slovan Bratislava
Έστω και δύσκολα, πήρε αυτό που ήθελε επικρατώντας 1-0 της Νταντάλκ, χάρη στο γκολ του Nτέιβιντ Χόλμαν στο 86′. Άξιζε τη νίκη, ήταν καλύτερη, ίσως δικαιούταν ένα ακόμα γκολ, την έσωσε όμως και ο γκολκίπερ της, Ντομινίκ Γκράιφ με δύο σημαντικές επεμβάσεις σε καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης. Σε εξαιρετική κατάσταση, συνέτριψε το Σάββατο με 4-0 τη Ζ. Μοράφτσε, συνεχίζοντας με νίκη (τέταρτη σε ισάριθμα ματς) στο πρωτάθλημα Σλοβακίας.  Ο Ντέιβιντ Χόλμαν βρήκε πάλι δίχτυα, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 35′, ακολούθησαν τα γκολ των Αρτέμ Σουχότσκι στο 48′, Νόνο Ντελγκάδο στο 65′ και το πέναλτι του Ντάβιντ Στρέλετς στο 84′. Ο Γιαν Κόζακ έκανε 9 αλλαγές στην ενδεκάδα που είχε κατεβάσει με τη Νταντάλκ σημειώνοντας: «Άλλοι παίρνουν ευκαιρίες στο πρωτάθλημα και άλλοι στην Ευρώπη». Ο τεχνικός της Σλόβαν αναμένεται να επαναφέρει τους 9 που δεν έπαιξαν, το σίγουρο είναι ότι θα κάνει πάλι αλλαγές. Από ίωση υποφέρει ο μέσος Ραρσάλα (4/1 πρωτάθλημα, 3/0 Ευρώπη), δεν ταξίδεψε στην Ιρλανδία.
Εκτίμηση
Ακλόνητο φαβορί η Σλόβαν, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η Ντάνταλκ έχει κάνει καλές εμφανίσεις, έχει πάθος αλλά η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Το πείσμα των Ιρλανδών μας οδηγεί στην κάλυψη του 2 DNB με την απόδοση στο αξιοπρεπές 1.70.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!