22:00 F91 Dudelange vs Qarabag FK UEFA Europa League

Ξέσπασε η πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου στο ματς της περασμένης Κυριακής στην έδρα της Βιτόρια Ροσπόρτ, η οποία πλήρωσε τα σπασμένα για τα φετινά χάλια της Ντουντελάνζ στο πρωτάθλημα. Το τελικό 7-0, που θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο, αποδίδει την εικόνα της αναμέτρησης και το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες της στο γήπεδο, θέλοντας να αποδείξουν πως οι πραγματικές τους δυνατότητες δεν είναι αυτές που δείχνουν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι πως με την ευρεία ανανέωση, έχει αλλοιωθεί η σύσταση της ομάδας και χρειάζεται χρόνος. Η απομάκρυνση του Βέλγου τεχνικού Εμίλιο Φερέρα δύο μέρες πριν την πρεμιέρα των Ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και η παρουσία του Μπερτράντ Κρασόν ως υπηρεσιακού στον πάγκο, μάλλον την ωφέλησε στην Ευρώπη, καθώς πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη, 4-3 επί του ΑΠΟΕΛ. Προηγήθηκε 2-0 (Σινάνι 36’, Μπερνιέ 51’), ήρθαν τα πάνω κάτω σε 7 λεπτά (54’, 56’, 58’), για να κάνει την ανατροπή στο τέλος (Στολτς 71’, Σινάνι 82’).
Αγωνιστικά Νέα:Ο Κρασόν μένει ως υπηρεσιακός και στο σημερινό ματς και περιμένει να μάθει τι μέλλει γενέσθαι μετά, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της ομάδας. Πιθανότατα θα είναι ο επόμενος τεχνικός της ομάδας ωστόσο ο ίδιος δεν ασχολείται και δηλώνει πως επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στο ματς με την Καραμπάκ. Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά νέα, τραυματίας παραμένει ο βασικός αμυντικός Ρίκι Ντελγάδο (2/0), που δεν έχει καταφέρει να αποθεραπευτεί.
Πιθανή ενδεκάδα:(4-4-2): Ζουμπέρτ – Σνελ, Κουλς, Κιρχ, Μπουσουαρί – Ποκάρ, Κλαπ, Στολτς, Μορέν – Σινάνι, Μπερνιέ

Ήταν θέμα ατομικής ποιότητας και συντονισμού των φιλοξενούμενων… Η Καραμπάγκ δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα των ομίλων κόντρα στη Σεβίλλη των επτά αλλαγών ελέω του ντέρμπι με τη Ρεάλ που ακολουθούσε. Κράτησε το «μηδέν» για ένα 45λεπτο με δεδομένο πως έλειπε η χημεία στους φιλοξενούμενους, όμως στο β’ ημίχρονο υποκλίθηκε στην ανωτερότητα των Ανδαλουσιάνων. Δέχθηκε το 1-0 στο 62′ και κάπου εκεί τα πάντα τελείωσαν δεχόμενη άλλα δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του ματς. Όσο για το πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν κάνει έως τώρα περίπατο. Είναι το +8 από τη Σαμπάιλ έπειτα από 6 αγωνιστικές, όπου μετρά ισάριθμες νίκες. Τελευταία το 2-0 επί της Σουμγκαγίτ, όπου παρατάχθηκε με βασικούς. Προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Κιντάνα με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στα χασομέρια του ματς από τον Εμρελί. «Αν κάνουμε το «διπλό» στο Λουξεμβούργο, έχουμε τύχη στον όμιλο», δήλωσε ενόψει του αποψινού ματς ο Γκουρμπάνοφ.
Αγωνιστικά Νέα:Ταξίδεψε με αρκετά ερωτηματικά στο Λουξεμβούργο. Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, οι φιλοξενούμενοι αγωνιούν για τη συμμετοχή των βασικών, Μαμάντοφ (Α, 7/0, 3/0), Όζομπιτς (Μ, 3/1, 0/0), Ζουμπίρ (Μ, 9/1, 5/2) και Χαϊμέ Ρομέρο (Μ-Ε, 9/3, 3/1)που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών με τον τελευταίο να έχει απ’ ό,τι φαίνεται τι λιγότερες πιθανότητες να αγωνιστεί.
Πιθανή ενδεκάδα:(4-1-4-1): Μπέγκοβιτς – Α. Χουσέινοφ, Β. Χουσέινοφ, Μεντβέντεφ, Αϊλτον – Καράγιεφ – Κιντάνα, Μίτσελ, Αλμέιδα, Ζουμπίρ – Γκουεγιέ (Αμπντουλάγιεφ).

Εκτίμηση
Η Καραμπάκ έχει την ομάδα για να κάνει το «διπλό» στο Λουξεμβούργο, όμως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται απόδοση σ’ αυτό κάτω του 2.00. Η Ντουντελάνζ εξάλλου έδειξε στην Κύπρο πως μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω με την επίθεση φωτιά που διαθέτει. Επομένως εφόσον ασχοληθούμε με το ματς, μια καλή εναλλακτική είναι το Over.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!