22:00 FK Partizan vs Molde FK UEFA Europa League Play-off Round Champ Path

Τα κατάφερε! Δεινοπάθησε την περασμένη Πέμπτη στην Τουρκία κόντρα στην Μαλάτιασπορ αλλά πήρε την πρόκριση. Δέχθηκε το γκολ μόλις στο 7ο λεπτό και υπήρξαν αρκετές φάσεις που θα μπορούσε να έχει δεχθεί και 2ο, όμως ο Στόικοβιτς και η αστοχία των αντιπάλων διατήρησαν το σκορ στο 0-1. Έτσι σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη με σκορ 3-1 πήρε το εισιτήριο για τα play offs. Στον 2ο η ομάδα του Μιλόσεβιτς είχε αποκλείσει την Κόναχς Κουέι με δύο νίκες. Την προηγούμενη Κυριακή επιβλήθηκε 3-0 εντός έδρας της Ραντ Μπέογκραντ και έφτασε τους 10 βαθμούς σε 4 αγώνες στο σερβικό πρωτάθλημα. Ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε πως η Μαλάτιασπορ υπερέχει της Μόλντε σε ατομικό επίπεδο αλλά ο νορβηγικός σύλλογος είναι πιο πειθαρχημένος. Πιστεύει πως η ομάδα του θα έχει την κατοχή απόψε και ξεκαθάρισε πως θα παίξει για την νίκη. Ήρθε ως ελεύθερο ο Ισραηλινός μέσος Νάτχο, δόθηκε δανεικός στην Βοϊβοντίνα ο βασικός πέρυσι Μαυροβούνιος επιθετικός Νίκολιτς. Τιμωρημένος ο βασικός Σέρβος στόπερ Όστογιτς.
Λίγο έλειψε να γνωρίσει μία ανατροπή που δεν θα ξεχνιόταν ποτέ. Ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη, έχοντας επικρατήσει 3-0 στο πρώτο παιχνίδι. Κι όμως…Δέχθηκε αφόρητη πίεση από τους κιτρινόμαυρους, δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και το τρίτο στο 85ο λεπτό. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, γλίτωσε το τέταρτο γκολ και τελικά μείωσε η ίδια  στο 105΄με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ιβοριανού επιθετικού Μπολί που είχε περάσει ως αλλαγή. Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο γκολ του νεοαποκτηθέντα 28χρονου ποδοσφαιριστή με την φανέλα του νορβηγικού συλλόγου. Στους προηγούμενους γύρους είχε αποκλείσει τις ΚΡ Ρέικιαβικ και Τσουκαρίτσκι, χωρίς να ηττηθεί. Την προηγούμενη Κυριακή επικράτησε 3-2 εκτός έδρας της Ράνχαϊμ για την 18η αγωνιστική της Eliteserien και ισοβαθμεί στην κορυφή με την Μπόντε Γκλιμτ. Τιμωρημένοι ο χρήσιμος Νορβηγός μέσος Χουσεΐν, ο βασικός Νορβηγός μέσος Χέσταντ. Τραυματίας ο Σουηδός βασικός τερματοφύλακας Λίντε.
Εκτίμηση
Με κόσμο θα κάναμε άλλη κουβέντα διότι η Μόλντε θα μπορούσε να πάθει ότι έπαθε και στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το άδειο γήπεδο όμως δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα στον νορβηγικό σύλλογο που έχει επίσης καλύτερο ρυθμό από την Παρτίζαν. Με το Over 2.5 άνω του 2.00 μπορεί να γίνει παιχνίδι με το ασιατικό Over 2.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!