22:00 Getafe CF vs FC Basel UEFA Europa League

Αφεντικό στο 3ο όμιλο είναι η «Γκέτα» με 6 πόντους σε δύο αγώνες. Προέρχεται από την απόλυτα δίκαιη νίκη της με 2-1, μετά από εξαιρετική εμφάνιση μέσα στην έδρα της Κράσνονταρ, που είχε πρωταγωνιστή τον Άνχελ, που σημείωσε τα δύο γκολ (ένα σε κάθε ημίχρονο). Όσον αφορά στις εγχώριες υποχρεώσεις, η ομάδα του Μπορδαλάς βγήκε νικήτρια στο ντέρμπι των «μικρών» της Μαδρίτης, καθώς επιβλήθηκε 2-0 της Λεγανές. Μέτριος ποιοτικά στο σύνολό του ο αγώνας με λίγες τις καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Το 2ο σερί «τρίποντο» στο πρωτάθλημα ήρθε και πάλι λόγω της ποιότητας του Άνχελ, ο οποίος και πάλι καθάρισε για την ομάδα του σημειώνοντας τα δύο γκολ στο 64’ και 84’.
Αγωνιστικά Νέα:Ο Μπορδαλάς αναμένεται να παρουσιάσει την έκδοση της «EuroGeta 3.0 Β», που θα πει πως αναμένονται πολλές αλλαγές. «Όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους» λέει ο κόουτς που αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως ο άλλοτε αρχισκόρερ της Εξτρεμαδούρα, Ενρικ Γκαγιέγο (3/0), που θα κάνει το δίδυμο με τον «καυτό» Άνχελ. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν επίσης οι Τσιτσιζόλα (Τ, 2 συμμ., 0 συμμ.), Πορτίγιο (Μ, 2/0, 5/0), Κένεντι (Μ, 2/0, 5/0), Μπρούνο (Α, 2/0, 2/0), Φαχρ (Μ, 1/0, 4/0).
Πιθανή ενδεκάδα:(4-4-2): Τσιτσιζόλα – Νιόμ, Καμπρέρα, Μπρούνο, Καρνέρο – Πορτίγιο, Τίμορ, Φαχρ, Κένεντι – Γκαγιέγο, Άνχελ
Έφυγε ευχαριστημένη με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τραπεζούντα την προηγούμενη αγωνιστική, ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Άνοιξε το σκορ στο 20′, όμως ισοφαρίστηκε γρήγορα από την Τραμπζονσπόρ σε 1-1 (26′). Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να προηγηθούν και προς το τέλος του ματς άλλαξαν οι ρόλοι, με την τούρκικη ομάδα να κάνει το 2-1 στο 78′ και να «απαντάει» άμεσα στο 80′ (2-2). Έφτασε τους 4 βαθμούς, έβγαλε ήδη μια εκτός έδρας δοκιμασία, είναι εκ των φαβορί για την πρόκριση στο γκρουπ. Στο πρωτάθλημα, χωρίς να θαμπώσει, επιβλήθηκε της ουραγού Τουν με 3-1. Έχασε 3 ευκαιρίες να προηγηθεί μέχρι το 7′, όμως στη συνέχεια έκανε… αγγαρεία και χρειάστηκε ο κίπερ Όμλιν για να μην δεχθεί γκολ. Βρήκε τη λύση μέσω των στατικών φάσεων, προηγήθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπούα στο 50′, ισοφαρίστηκε στο 67′ και στο 72′ έκανε το 2-1 πάλι μετά από φάουλ, «κλειδώνοντας» τη νίκη στο 78′ (3-1).
Αγωνιστικά Νέα:Έχει θέματα ο τεχνικός Μαρσέλ Κόλερ, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στον πολύτιμο εξτρέμ Οκαφόρ (Ε, 5/2, 10/0), ενώ ούτε ο Αντέμι (Ε, 4/1, 7/6) είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Πάντως, ο δεύτερος μπήκε στην αποστολή, αλλά στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Καμπράλ. Φυσικά δεν υπολογίζονται οι Κουζμάνοβιτς (Μ, 3/0 στο πρωτάθλημα), Φαν Βολφσβίνκελ (Ε, 3/1, 3/0), που χάνουν τη χρονιά.
Πιθανή ενδεκάδα:(4-2-3-1): Όμλιν – Πετρέτα, Αλντερέτε, Κομέρ, Βίντμερ – Τσάκα, Φρέι – Μπούα, Τζούφι, Στόκερ – Καμπράλ
Εκτίμηση
Πειραματίζεται ξανά η Χετάφε, της οποίας ο κόουτς κάνει αλλαγές γιατί τον ενδιαφέρει περισσότερο το πρωτάθλημα. Συνεπώς, η ομάδα στερείται της απαραίτητης ομοιογένειας που ίσως αποβεί προς όφελος της Βασιλεία. Το ενδεχόμενο μη ήττας των Ελβετών φαντάζει πιθανό και στοιχηματικά συμφέρει.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!