22:00 Inter Milano vs Borussia Dortmund UEFA Champions League

Αδίκησε τον εαυτό της στο “Καμπ Νου” κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ και θα έπρεπε να έχει πετύχει τουλάχιστον άλλο ένα. Αναμενόμενη η πίεση που δέχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με συνέπεια να υποστεί και την ανατροπή στο 84΄. Στην πρεμιέρα είχε μείνει στο 1-1 με την Σλάβια Πράγας στο “Τζουζέπε Μεάτσα” και πλέον έχουν στενέψει τα περιθώρια, όσον αφορά την πρόκριση. Την προηγούμενη Κυριακή επικράτησε 4-3 της Σασουόλο στο “MAPEI Stadium” για την 8η αγωνιστική της Serie A και παρέμεινε στην 2η θέση και στο -1 από την Γιουβέντους. Το δίδυμο των Λαουτάρο Μαρτίνεζ – Λουκάκου είχε κέφια και προηγήθηκε 4-1 στο 71΄αλλά χαλάρωσε στην συνέχεια και παραλίγο να το πληρώσει. Το Σάββατο υποδέχεται την Πάρμα. Ο Κόντε αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό “τελικός” για τον αποψινό αγώνα και παρά τα 3 γκολ από την Σασουόλο υπενθύμισε ότι η Ίντερ διαθέτει την 2η καλύτερη επίθεση.
Αγωνιστικά Νέα:Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο επιθετικός Αλέξις Σάντσεζ (1/0, 3/1), ο μέσος Σένσι (2/0, 7/3) και ο δεξιός μπακ-χαφ Ντ’Αμπρόζιο (2/0, 6/1). Στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος δεν αγωνίστηκε για λόγους ξεκούρασης ο κεντρικός αμυντικός Γοδίν (1/0, 5/0) αλλά τώρα επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Παίζεται η θέση στην δεξιά πτέρυγα ανάμεσα σε Καντρέβα (2/0, 6/1) και Πολιτάνο (2/0, 7/0).
Πιθανή ενδεκάδα:(3-5-2): Χαντάνοβιτς – Γοδίν, Ντε Φρέι, Σκρίνιαρ – Καντρέβα, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι, Ασαμόα – Λαουτάρο Μαρτίνεζ, Λουκάκου.
Αρκετά τυχερή νίκη στην Πράγα επί της Σλάβια. Παρά τα αμυντικά προβλήματα, η γερμανική ομάδα είχε έναν σεληνιασμένο Ασράφ Χακΐμι (35’, 89’), που σκόραρε δις. Το πρώτο γκολ ειδικά ήταν χάρμα, βγαλμένο από κινήσεις και κούρσες του Μέσι. Άντεξε στην πίεση μέχρι το ημίχρονο της Σλάβια. Στο δεύτερο μέρος η αλήθεια είναι δεν απειλήθηκε. Ο Χούμελς ήταν ηγέτης στην άμυνα. Σπάνιο φαινόμενο να κρατά το… μηδέν στα μετόπισθεν εφέτος. Άνοδος στη βαθμολογία της Bundesliga μετά από το 1-0 με την Γκλάντμπαχ και έπειτα από τρεις σερί ισοπαλίες με σκορ 2-2. Σκόρερ ο Ρόις, ακυρώθηκαν σωστά δύο γκολ των Αζάρ και Μπραντ (οφσάιντ ο Ρόις στο 1ο, εμπόδιζε τον γκολκίπερ ο Ρόις στο 2ο). Είχε μπει ο 2ος γκολκίπερ Χιτς και έκανε μεγάλη απόκρουση στο τέλος. Σημαντική νίκη. Ακολουθεί σούπερ ντέρμπι με τη Σάλκε. Με τρεις νίκες και δύο ήττες στα 5 τελευταία εκτός έδρας ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, ταξίδεψε στο Μιλάνο. Σε περίπτωση μη ήττας θα είναι μάλλον ευχαριστημένη, καθώς έχει και καίριες απουσίες.
Αγωνιστικά Νέα:Με ίωση έπαιξε ο αρχηγός Ρόις (ΜΕ, 2/0, 8/5) το Σάββατο, αλλά τώρα προφυλάσσεται, καθώς ακολουθεί και το έτερο ντέρμπι με τη Σάλκε. Νοκ-άουτ και ο Πάκο Αλκάθερ (Ε, 1/0, 6/5). Επανέρχεται στο ρόστερ, μετά την… εσωτερική τιμωρία του (100 χιλ. ευρώ πρόστιμο) ο Σάντσο (ΜΕ, 2/0, 7/3) και ο Γκέτσε (Ε, 1/0, 4/1), που ήταν άρρωστος το Σάββατο. Αποχώρησε με τραυματισμό ο βασικός γκολκίπερ Μπούρκι (2 συμ., 8 συμ.), αλλά θα παίξει κανονικά. Έμεινε στο Ντόρτμουντ και ο αναπληρωματικός μπακ Σμέλτσερ (1/0).
Πιθανή ενδεκάδα:(4-2-3-1): Μπούρκι – Χακΐμι, Ακάντζι, Χούμελς, Σουλτς – Βίτσελ, Ντιλέινι – Σάντσο, Μπραντ, Αζάρ – Γκέτσε
Εκτίμηση
Με σημαντικές απουσίες και οι δύο ομάδες. Η Ίντερ δεν πρόκειται να ρισκάρει, παρά την ανάγκη για νίκη, διότι ο Κόντε γνωρίζει πόσο επικίνδυνη είναι η Ντόρτμουντ αν βρει χώρους. Όποια ομάδα προηγηθεί θα κοιτάξει κυρίως να διασφαλίσει το προβάδισμα και λιγότερο να το αυξήσει. Τα 2-3 γκολ μοιάζουν πιθανή εξέλιξη.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!