22:00 Juventus FC vs Lokomotiv Moscow UEFA Champions League

Δυσκολεύτηκε πιο πολύ από ό,τι δείχνει το τελικό 3-0 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο “Αλιάνζ Στάντιουμ”, αλλά αν μη τι άλλο ειδικεύεται εδώ και χρόνια σε κυνικές εμφανίσεις. Στην πρεμιέρα των ομίλων είχε έρθει ισόπαλη 2-2 στην Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο. Στόχος της είναι να καθαρίσει την πρόκριση στα δύο διαδοχικά παιχνίδι με την Λοκομοτίβ Μόσχας. Το προηγούμενο Σάββατο επικράτησε 2-1 της Μπολόνια στο Τορίνο για την 8η αγωνιστική της Serie A και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στο +1 από την Ίντερ. Κριστιάνο Ρονάλντο και Πιάνιτς ήταν οι σκόρερ των “μπιανκονέρι” με τον Πορτογάλο επιθετικό να φτάνει τα 701 γκολ στην καριέρα του και να συνεχίζει να σπάει διάφορα ρεκόρ. Συμπλήρωσε έξι σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ και παρουσιάζει διαρκώς σημάδια βελτίωσης αλλά και αφομοίωσης της φιλοσοφίας του Σάρι. Το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Λέτσε στο “Βία ντελ Μάρε”.
Παραμένει τραυματίας ο κεντρικός αμυντικός Κιελίνι (0/0,1/1). Έχασε το πρόσφατο παιχνίδι λόγω τραυματισμού ο μεσοεπιθετικός Ράμσεϊ (1/0, 3/1) και ο Σάρι δήλωσε πως ο Ουαλός ποδοσφαιριστής είναι καλύτερα αλλά δεν υπάρχει λόγος για να ρισκάρει απόψε με την συμμετοχή του. Ο Ιταλός τεχνικός χρησιμοποίησε ως βασικό τον Ραμπιό (1/0, 4/0) κόντρα στην Μπολόνια αλλά απόψε θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο συμπατριώτης του Ματουιντί (2/1, 8/0).
(4-3-1-2): Στσζέσνι- Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Άλεξ Σάντρο – Κεντίρα, Πιάνιτς, Ματουιντί – Ντιμπάλα – Ιγουαίν, Κριστιάνο Ρονάλντο.
Δεν τα κατάφερε στο εντός με την Ατλέτικο. Ηττήθηκε με 2-0 από τους «ροχιμπλάνκος» σε ένα ματς, όπου περιορίστηκε κυρίως σε παθητικό ρόλο, απείλησε ελάχιστα και δη στο τέλος του ημιχρόνου με τον Ιντόβου, για να δεχθεί δύο τέρματα στο πρώτο τέταρτο (48′, 58′)  του β’ μέρους και η «σεμνή τελετή» να λάβει τέλος. Στο πρωτάθλημα έδειξε βάθος στον πάγκο της και χαρακτήρα. Παίζοντας με αρκετές απουσίες είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω καρτών, αλλά με κάποια διάθεση ροτέισον από τον προπονητή της, Σέμιν, επικράτησε στο Γκρόζνι με 2-0 της τοπικής Αχμάτ και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Προηγήθηκε στο 23′ με τον Κολομέιτσεφ για να έρθει στο 86′ ο Ζοάο Μάριο να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Να σημειωθεί πως πρόσφατα ο Σέμιν σε δηλώσεις του είχε υποστηρίξει πως βασικός στόχος της ομάδας του και τη φετινή σεζόν είναι το πρωτάθλημα και όχι η Ευρώπη, ενδεχομένως λόγω του γεγονότος ότι βρίσκεται σε όμιλο με φαβορί ακόμη και για το τρόπαιο, όπως η Γιουβέντους και η Ατλέτικο.
Σε ακόμη ένα ματς ο Σέμιν έχει σημαντικά προβλήματα. Εκτός είναι οι βασικοί Σμόλοφ (Ε, 2/0, 11/3), Άντον Μίραντσουκ (Μ-Ε, 0/0, 8/2) και Ζεμαλέτντινοφ (Ε, 2/0, 10/1). Νοκ άουτ επίσης τέθηκε ο ενίοτε βασικός, Τζόρτζεβιτς (Ε, 0/0, 4/0). Σε σύγκριση με το ματς πρωταθλήματος παρόντες θα είναι οι βασικοί Μπαρίνοφ (Μ, 2/1, 12/1), Ιγκνατίεφ (Μ, 2/0, 10/1), Χέβεντεζ (Α, 2/0, 6/0) και Κριχόβιακ (Μ, 2/1, 11/5), αλλά και ο αναπληρωματικός Λίσοφ (Α, 0/0, 1/0).
(4-5-1): Γκιγιέρμε – Ιγκνατίεφ, Τσόρλουκα, Χέβεντεζ, Ρίμπους – Αλ. Μίραντσουκ, Μπαρίνοφ, Μουρίλο, Κριχόβιακ, Ζοάο Μάριο – Έντερ.
Εκτίμηση
Η Γιουβέντους είτε παίζει καλά είτε όχι, ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Η αλήθεια είναι πως παρουσιάζει βελτίωση από αγώνα σε αγώνα και διαθέτει φυσικά ποδοσφαιριστές που μπορούν να κρίνουν τον αγώνα με ατομικές ενέργειες. Η Λοκομοτίβ δεν είναι στο ίδιο επίπεδο και έχει σταθερά σημαντικές απουσίες. Ο άσος μπορεί να συνδυαστεί με το Over 2.5.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!