22:00 Liverpool FC vs Norwich City England Premier League

Liverpool FC
Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τη Λιβέρπουλ, η οποία ηττήθηκε 5-4 στα πέναλτι από τη Μάντσεστερ Σίτι, για το Κομιούντι Σιλντ (Σούπερ Καπ Αγγλίας, 1-1 το σκορ στα 90 λεπτά). Είναι φανερό πως οι «ρεντς» δεν έχουν φτάσει ακόμα στον μέγιστο αριθμό ετοιμότητας, ωστόσο είναι επιβεβλημένο να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με νίκη επί της νεοφώτιστης Νόριτς. Μάλιστα, υπάρχει ένας ευνοϊκός οιωνός για το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ. Τη μοναδική φορά που αντιμετώπισε τη Νόριτς σε ματς πρεμιέρας, ήταν τη σεζόν 1976-77 και νίκησε 1-0. Στο τέλος του… δρόμου η Λίβερπουλ στέφθηκε πρωταθλήτρια και δεύτερη είχε τερματίσει η Μάντσεστερ Σίτι. Την προσεχή Τετάρτη ακολουθεί η αναμέτρηση με την Τσέλσι για το Σουπερ Καπ Ευρώπης.
Ο επιθετικός Μανέ (36/22 πέρσι) δεν αγωνίστηκε στο ματς του Κομιούνιτι Σιλντ, όμως όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και απομένει να φανεί αν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Έτοιμος θεωρείται και ο μέσος Μίλνερ (31/5 πέρσι), που ξεπέρασε έναν μικρό μυϊκό τραυματισμό. Αντίθετα, νοκ άουτ έχει τεθεί ο αμυντικός Κλάιν (4/0 πέρσι).
(4-3-3): Άλισον – Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Βάιναλντουμ, Φαμπίνιο, Χέντερσον – Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ
Norwich City
Η όσο το δυνατόν ταχύτερη προσαρμογή στη νέα, πιο δύσκολη, πραγματικότητα είναι το βασικό ζητούμενο για τη νεοφώτιστη Νόριτς. Τα «καναρίνια» εντυπωσίασαν πέρσι στην Τσάμπιονσιπ, κατακτώντας το πρωτάθλημα και αφήνοντας πίσω τους ομάδες με υψηλότερο μπάτζετ και θεωρητικά μεγαλύτερη ποιότητα. Στην Πρέμιερ Λιγκ πλέον, η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε καλείται να διαψεύσει για άλλη μια φορά τις εκτιμήσεις, σύμφωνα με τις οποίες η Νόριτς είναι εκ των βασικών φαβορί για υποβιβασμό. To τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ήταν ο αμυντικός χαφ Αμάντου, ο οποίος ήρθε ως δανεικός από τη Σεβίλλη. Όσο για το ματς της πρεμιέρας, ο Φάρκε είπε ότι η Νόριτς δεν πηγαίνει στο Λίβερπουλ για να σηκώσει… λευκή σημαία, αλλά θα κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για θετικό αποτέλεσμα.
Ο σέντερ μπακ Κλόζε (31/4 πέρσι) δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τέθηκε εκτός αποστολής. Επιπλέον, δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών ο αμυντικός Τσίμερμαν (40/2 πέρσι) και οι μέσοι Τετέι (30/1 πέρσι), Τόμπσον (6/0 πέρσι). Ο μπακ Μπάιραμ και ο επιθετικός Ντρμιτς, αμφότεροι πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα, θα βρίσκονται λογικά στον πάγκο.
(4-2-3-1): Φέρμαν – Άαρονς, Γκόντφρι, Χάνλι, Λιούις – Βράνσιτς, Τράιμπουλ – Μπουεντία, Στίπερμαν, Ερνάντες – Πούκι
Εκτίμηση
Η νεοφώτιστη Νόριτς πέφτει κατευθείαν στα… βαθιά, αντιμετωπίζοντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης και μια από τις πιο ισχυρές ομάδες της Πρέμιερ. Χωρίς νόημα οι αποδόσεις στον άσο, ποντάρουμε στο να σημειωθούν τουλάχιστον δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!