22:00 Pordenone vs Spezia Calcio Italy Serie B

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Φροζινόνε με 3-0, στην παρθενική συμμετοχή της στην Serie B, πήγε στο «Αντριάτικο» για να κάνει την ζημιά και στην Πεσκάρα.Έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με πέναλτι αλλά ισοφάρισε στο 11΄με τον Γκαβάτσι και πέτυχε την ανατροπή προσωρινά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με εύστοχο πέναλτι του Λούκας Κιαρέτι. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 50΄και ο Τεσέρ θεωρεί πως αυτό το γκολ επηρέασε την απόδοσή της ομάδας του. Είχε παθητικό ρόλο στο δεύτερο ημίχρονο με συνέπεια να δεχθεί ακόμη δύο τέρματα, στο 71΄και στις καθυστερήσεις. Στην διάρκεια της διακοπής ηττήθηκε με 2-0 από την Ουντινέζε σε φιλικό αγώνα. Αφέθηκαν ελεύθεροι ο επιθετικός Τζερμινάλε (23/3 πέρυσι) και ο αμυντικός Φλόριο (15/0 πέρυσι). Όνειρο του προέδρου, Μάουρο Λοβίζα, να δει 5.000 φίλους της Πορντενόνε στις εξέδρες της Dacia Arena. Τραυματίες ο βασικός στα δύο πρώτα παιχνίδια τερματοφύλακας, Μπίντι και ο μέσος Μιζουράκα (1/0).
Πιθανή ενδεκάδα:(4-3-1-2): Ντι Γκρεγκόριο – Αλμίτσι, Μπάρισον, Καμπορέζε, Ντε Αγκοστίνι – Γκαβάτσι, Μπούραϊ, Πομπέγκα – Λούκας Κιαρέτι – Τσουρία, Μονακέλο.
Στην πρεμιέρα είχε πανηγυρίσει σπουδαίο διπλό επί της Τσιταντέλα στο «Τομπολάτο», αλλά δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια. Ηττήθηκε με 2-1 από την Κροτόνε στο «Αλμπέρτο Πίκο», πληρώνοντας ουσιαστικά ένα κακό εικοσάλεπτο από το 20΄έως και το 40΄της αναμέτρησης. Σε αυτό το διάστημα δέχθηκε δύο γκολ και θα μπορούσε να έχει δεχθεί και ένα ακόμα. Μείωσε με τον Φεντερίκο Ρίτσι στο 44΄και στο δεύτερο ημίχρονο κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα από την αντίπαλό της αλλά δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ιταλιάνο δεν θριαμβολόγησε μετά το διπλό και δεν τα έβαψε μαύρα μετά την ήττα, τόνισε πάντως την ανάγκη να βελτιωθεί η ομάδα του. Ήρθε ως δανεικός από την Βερόνα ο επιθετικός Ραγκούζα, έδωσε δανεικό στην Ολανένσε τον Νιγηριανό επιθετικό Αμντουλαχί (χωρίς συμμετοχή πέρυσι). Λύθηκε το συμβόλαιο του δεξιού μπακ Ντε Κολ (19/0 πέρυσι). Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού οι μέσοι Ακάμπορα και Μπενεντέτι, ο Μαροκινός εξτρέμ Μπινταουί και ο επιθετικός Μαστίνου, άπαντες χωρίς συμμετοχή.
Πιθανή ενδεκάδα:(4-3-3): Κράπικας – Βινιάλι, Τέρτσι, Καπραντόσι, Ράμος – Μπαρτολομέι, Μ. Ρίτσι, Μόρα – Φ. Ρίτσι, Γκαλαμπίνοβ, Γκιάσι.
Εκτίμηση
Η Πορντενόνε, αν και νεοφώτιστη, βγάζει πολλούς παίκτες μπροστά όταν επιτίθεται και μέχρι στιγμής επιδεικνύει αγωνιστικό θράσος, Η Σπέτσια έχει ικανότατους επιθετικούς και ο Ραγκούζα, αν και δεν είναι 100% έτοιμος, προσφέρει μία επιπλέον λύση. Αμφότερες σκόραραν και στα δύο παιχνίδια τους, πιθανό να συμβεί αυτό και απόψε

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!