22:00 PSV Eindhoven vs LASK Linz UEFA Europa League

Έκανε επίδειξη δύναμης στην έδρα της Ρόζενμποργκ, επικρατώντας 4-1. Ξεκίνησε δυναμικά, άνοιξε το σκορ στο 14′ και πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ μέσα σε 5 λεπτά (37′, 41′) δεν άφησε περιθώρια στους Νορβηγούς. Πρωταγωνιστής ήταν ο επιθετικός Μάλεν, που πέτυχε δύο τέρματα. Δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές του ομίλου, με τις οποίες απέκτησε το πάνω χέρι όσον αφορά στην πρόκριση. Στο πρωτάθλημα υπέστη ήττα… σοκ στην Ουτρέχτη, με 3-0, παρότι έπαιξε με βασικούς. Ισορροπημένο το ματς στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε πίσω στο σκορ (49′) και στη συνέχεια δέχτηκαν απευθείας κόκκινη δύο παίκτες της, μέσα σε 6 λεπτά (68′, 74′) για σκληρά μαρκαρίσματα που καταλογίστηκαν μέσω του VAR (σωστές «διορθώσεις», ο διαιτητής είχε δώσει κίτρινη και στις δύο περιπτώσεις). Έτσι, κατέρρευσε στο τελευταίο δεκάλεπτο δεχόμενη άλλα δύο γκολ. Έπεσε από την κορυφή, ακολουθεί το δύσκολο εντός με την Άλκμααρ.
Αγωνιστικά Νέα:«Παίζουν ανορθόδοξα, όμως οι παίκτες είναι αφοσιωμένοι στην τακτική και δίνουν το 100%», δήλωσε ο προπονητής Φαν Μπόμελ, που γνωρίζει τον κόουτς Ίσμαελ της Λίντσερ από την κοινή παρουσία τους στην Μπάγερν. Φιρχέρερ και Χέντριξ είναι τιμωρημένοι στο επόμενο του πρωταθλήματος και υπάρχει η πιθανότητα ο 45χρονος τεχνικός να δοκιμάσει κάποιους αντικαταστάτες τους απόψε, αν και το πιο πιθανό είναι να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αξιοσημείωτες απουσίες.
Πιθανή ενδεκάδα:(4-3-3): Ζουτ – Ντάμφρις, Μπάουμγκαρτλ, Φιρχέφερ, Σάντιλεκ – Χέντριξ, Ιατάρεν, Ροσάριο – Μπέρχβαϊν, Μάλεν, Μπρουμά
Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε μεγάλη ευκαιρία να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Πορτογαλία, ηττήθηκε από τη Σπόρτινγκ με 2-1. Προειδοποίησε μόλις στο 1′ με μεγάλη διπλή ευκαιρία και άνοιξε το σκορ στο 16′. Είχε δύο καλές φάσεις για να διπλασιάσει τα τέρματά της, αλλά πλήρωσε δύο αμυντικές αδράνειες σε 5 λεπτά (58′-63′) και δέχθηκε την ανατροπή του σκορ, ενώ θα μπορούσε να σώσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά ο φορ Κλάους αστόχησε σε τετ α τετ. Το Σάββατο έδειξε σε καταπληκτική κατάσταση, συντρίβοντας 7-2 την Μάτερσμπουργκ, σκορ που αποτελεί τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της ιστορίας της. Πίσω στο σκορ στο 6′, το ανέτρεψε στο 24′, δέχθηκε την ισοφάριση στο 34′, αλλά μετά ακολούθησε… καταιγίδα από γκολ. Πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη (3-2 στο 38′), «ξέσπασε» στην επανάληψη με άλλα 4 γκολ. «Εδώ και καιρό πλησιάζαμε αντίστοιχο σκορ, επιτέλους το πετύχαμε», δήλωσε ο τεχνικός Ισμαέλ, ο οποίος χαρακτήρισε την Αϊντχόφεν ως την καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει φέτος.
Αγωνιστικά Νέα:Με βασικούς παρατάχθηκε κόντρα στη Μάτερσμπουργκ, ο Γάλλος τεχνικός ήθελε να δώσει ρυθμό στους παίκτες μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Μπήκε στην αποστολή ο στόπερ Βόστρι (Α, 1/0, 5/0) και θέτει υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα. Αν δεν επιλεχθεί, τη θέση του θα πάρει ο Βάισινγκερ. Πάγια εκτός ο ηγετικός Ράμσεμπνερ (Α, 1/0, 2/1), δεν πρόλαβε ο Πόγκατετς (Α, 4/0, 5/0).
Πιθανή ενδεκάδα:(3-4-3): Σλάγκερ – Βόστρι (Βάισινγκερ), Τράουνερ, Φιλίποβιτς – Ρένερ, Μίχορλ, Χόλαντ, Ρανφτλ – Γκόιγκινγκερ, Ραγκούζ, Φρίζερ (Τετέ)

Εκτίμηση
Από δύο εκ διαμέτρου αντίθετες εμφανίσεις στα εγχώρια πρωταθλήματα προέρχονται οι δύο ομάδες, τριάρα δέχτηκε η Αϊντχόφεν, επτάρα έβαλε η Λίντσερ. Πολύ χαμηλά ο άσος (1.65), το σετ αδικεί τους Αυστριακούς. Κοινό τους χαρακτηριστικό το επιθετικό στυλ και τα πολλά γκολ που σημειώνουν. Εκεί θα ποντάρουμε…

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!