22:00 Racing Genk vs Liverpool FC UEFA Champions League

Ισοπαλία… ελπίδας καθώς κράτησε στο 0-0 την φιλόδοξη Νάπολι, ανακτώντας κάποια από την χαμένη αυτοπεποίθηση μετά την συντριβή στο Σαλτσμπουργκ. Το πάθημα της πρεμιέρας έγινε μάθημα καθώς αυτή την φορά απέφυγε τα ρίσκα, ήταν συγκεντρωμένη αμυντικά και κατέκτησε δίκαια τον βαθμό, έχοντας μάλιστα ευκαιρίες για γκολ σε ένα μοιρασμένο πάντως ματς. Αποτέλεσμα ελπίδας αναζητούν οι Λίμπουρχερς που δεν «πατούν» καλά στα πόδια τους. Η ισοπαλία με τη Νάπολι ήδη ξεχάστηκε καθώς ακολούθησε δύο μέτριες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και μετά την ήττα μάλιστα το Σάββατο στο ντέρμπι με την Σταντάρ (1-0), έμεινε ήδη στο -10 από την κορυφή. Ο τεχνικός Φελις Μααζού δεν έχει κερδίσει ακόμα τους φίλους της και βρίσκεται ουσιαστικά σε καθεστώς… επιτήρησης σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο και ευελπιστεί συνεπώς σε ένα αποτέλεσμα που μπορεί να αλλάξει το μομέντουμ. «Το πιο σημαντικό είναι να πιστεύουμε στο καλό αποτέλεσμα».
Αγωνιστικά Νέα:Χωρίς νέα προβλήματα, αλλά ο Φελίς Μααζού δεν αποκάλυψε τα πλάνα του και ίσως επιλέξει σύστημα με τρεις στόπερ, αναφέροντας χαρακτηριστικά το παράδειγμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρόσφατο ματς με την Λίβερπουλ. Ανέτοιμος ο ενίοτε βασικός εξτρέμ Πέιντσιλ (1/0, 8/1), πάγια εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Βούκοβιτς (1 συμ) που τραυματίστηκε σοβαρά τον Αύγουστο, θα επιστρέψει μετά την χειμερινή διακοπή και δεν δηλώθηκε στην λίστα.
Πιθανή ενδεκάδα:(4-2-3-1): Κούκε – Μαέλε, Ντεβάστ, Λουκούμι, Ουρόνεν – Χέινεν, Μπέρχε – Ιτο, Χάτζι, Μπογκοντά – Σαμάτα
Την πρώτη της νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ σημείωσε η Λίβερπουλ, η οποία επιβλήθηκε 4-3 της Σάλτσμπουργκ. Στο 36′ ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0, κάπου… πίστεψε ότι το ματς είχε κριθεί και στο 60′ ισοφαρίστηκε, για να πάρει τελικά το «τρίποντο» με γκολ στο 69′. Οι «ρεντς» είναι πρωταθλητές Ευρώπης και θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, όμως κανείς στην ομάδα δεν κρύβει ότι πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα, η κατάκτηση του οποίου αγνοείται από το 1990. Την Κυριακή η Λίβερπουλ «δραπέτευσε» με ισοπαλία 1-1 από την έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτή ήταν η πρώτη της απώλεια βαθμών στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Παραμένει πάντως πρωτοπόρος και στο +6 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Την προσεχή Κυριακή υποδέχεται την Τότεναμ.
Αγωνιστικά Νέα:Όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής Γιούργκεν Κλοπ, ο επιθετικός Σαλάχ (1/0, 8/4), που δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, είναι διαθέσιμος για το ματς με τη Γκενκ, ωστόσο εκτός έμειναν ο σέντερ μπακ Ματίπ (1/0, 7/1) και ο δεξιός μπακ Αλεξάντερ – Άρνολντ (2/0, 9/1). Λόβρεν και Γκόμεζ αντίστοιχα είναι οι προφανείς λύσεις για τον Κλοπ, χωρίς να αποκλείονται και άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Δεν υπολογίζεται επίσης ο τραυματίας επιθετικός Σακίρι (0/0, 2/0).
Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Άλισον – Γκόμεζ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Βάιναλντουμ, Φαμπίνιο, Χέντερσον – Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ.
Εκτίμηση
Αδιαφιλονίκητο φαβορί η Λίβερπουλ, κόντρα σε μια «εύθραυστη» ψυχολογικά ομάδα, που δεν έχει βρει τα πατήματα της φέτος εντός και εκτός συνόρων. Σε αναμενόμενα αδιάφορες τιμές πάντως το διπλό, «φτηνό» ακόμα και με συνδυαστικό Over 2,5, αποδεκτό με G/G.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!