22:00 RB Salzburg vs SSC Napoli UEFA Champions League

«Μύριζε» εφιάλτη το ξεκίνημα του αγώνα στο Λίβερπουλ, βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο 36′, όμως στο 60′ έφερε το ματς στα ίσια, κάνοντας επική επιστροφή. Δεν διαχειρίστηκε τον ενθουσιασμό της, δέχθηκε τέταρτο γκολ στο 69′, στο οποίο δεν είχε απάντηση. Μέσα στο «κόλπο» της πρόκρισης, τα δύο «κολλητά» ματς με τη Νάπολι θα κρίνουν πολλά. Όπλο για το σημερινό ματς η έδρα της, την οποία έχει μετατρέψει σε απόρθητο κάστρο, αγνοεί την ήττα από τις 27/11/2016, έκτοτε, σε όλες τις διοργανώσεις, έχει: 59-13-0! Το Σάββατο έκανε ροτέισον στο πρωτάθλημα, δεν είχε καθόλου καλή απόδοση στο Γκρατς κόντρα στη Στουρμ και απειλήθηκε σοβαρά με την πρώτη ήττα. «Τραγική» στο 1ο ημίχρονο, την κολακεύει το 1-0 που έχανε, μπήκε φουριόζα στην επανάληψη, της ακυρώθηκε γκολ για (οριακό) οφσάιντ, ισοφάρισε στο 73′ και λίγα λεπτά αργότερα έχασε τετ α τετ για την ανατροπή. «Πρέπει να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι κόντρα στη Νάπολι», παραδέχθηκε ο τεχνικός Τζέσε Μαρς.
Αγωνιστικά Νέα:Χωρίς «φρέσκες» απουσίες, πρακτικά ο μόνος που δεν υπολογίζεται είναι ο βασικός χαφ Μπερνέντ (1/0, 8/0). Στη βασική ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψουν όλα τα «βαριά» χαρτιά, ίσως ο νεαρός Χόλαντ (Ε, 2/4, 9/11) να ξεκινήσει από τον πάγκο, καθώς στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος έδειξε επηρεασμένος από την απουσία του λόγω λοίμωξης. Επίσης, παίζεται μία θέση στο κέντρο άμυνας, στο Λίβερπουλ προτιμήθηκε ο πιο γρήγορος Ονγκουένε από τον Ραμάλιο, τώρα έχει προβάδισμα ο δεύτερος.
Πιθανή ενδεκάδα:(4-4-2): Στάνκοβιτς – Κρίστενσεν, Ραμάλιο (Ονγκουένε), Βέμπερ, Ουλμέρ – Μιναμίνο, Μουεπού, Γιουνούζοβιτς, Σόμποζλαϊ – Χουάνγκ, Ντάκα (Χόλαντ)
Κόλλησε στο 0-0 στη «Λούμινους Αρένα» απέναντι στην Γκενκ για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τις προσπάθειες των δύο ομάδων που είχαν τις απαραίτητες ευκαιρίες για να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ. Στην πρεμιέρα των ομίλων πάντως είχε επιβληθεί 2-0 της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Λίβερπουλ, στο «Σαν Πάολο», και έχει αποκτήσει προβάδισμα για την πρόκριση. Το προηγούμενο Σάββατο επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Βερόνα για την 8η αγωνιστική της Serie A και παρέμεινε στην 4η θέση και στο -5 από την κορυφή. Σημαντικό παιχνίδι για τον Πολωνό επιθετικό Μίλικ, ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα φετινά γκολ στο πρωτάθλημα, έχοντας αντιμετωπίσει τραυματισμό στο ξεκίνημα της σεζόν. Είχε μάλιστα σκοράρει και στο πρόσφατο παιχνίδι με την εθνική ομάδα του και δείχνει ότι μπορεί να βρει την περσινή φόρμα του, όταν και πέτυχε 17 γκολ στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή αντιμετωπίζει τη ΣΠΑΛ στο «Πάολο Μάτσα».
Αγωνιστικά Νέα:Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο δεξιός μπακ Χίσαϊ (0/0, 3/0), ο δεξιός μπακ-στόπερ Μαξίμοβιτς (0/0, 4/0) και ο αριστερός μπακ Μάριο Ρουί (2/0, 4/0). Κόπηκε επίσης ο αριστερός μπακ Γκουλάμ, οπότε ο Αντσελότι αναμένεται να διατηρήσει στο αριστερό άκρο τον Ντι Λορέντσο (2/0, 7/1) και στο δεξί τον Μαλκουί (1/0, 2/0), όπως στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος. Μία θέση στην επίθεση διεκδικούν οι Μίλικ (1/0, 3/2) και Λοθάνο (2/0, 5/1).
Πιθανή ενδεκάδα:(4-4-2): Μερέτ – Μαλκουί, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντσο – Καγιεχόν, Άλαν, Φάμπιαν Ρουίθ, Ζιελίνσκι – Μέρτενς, Γιορέντε
Εκτίμηση
Κρίσιμο ματς για την οικονομία του ομίλου. Η Νάπολι έχει μια στασιμότητα στην απόδοσή της τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ σπαταλά σημαντικές ευκαιρίες, παρ’ ότι διαθέτει ικανούς επιθετικούς. Η άμυνα της Σάλτσμπουργκ θα επιτρέψει φάσεις, όμως η επίθεσή της είναι… φωτιά και μπορεί να απαντήσει. Το Over 1,5 στο ημίχρονο θα είναι η επιλογή μας.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!