4αδα που πληρώνει…

Καλημέρα σε όλους του φίλους,

Ακόμα μια μέρα με λίγα παιχνίδια,παραπάνω απο τις προηγούμενες ημέρες,αλλά δύσκολα σε προγνωστικά και σε στοιχηματισμό.

Θα ξεκινήσω με το δυνατό σημείο και την αναμέτρηση Ιταλία – Ελλάδα. Δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον η σημερινή αναμέτρηση της Εθνικής μας, καθώς η Ιταλία μετράει 6/6 νίκες και δείχνει να μην απειλείται, ενώ η Ελλάδα είναι στην προτελευταία θέση και το μόνο που προλαβαίνει είναι να σώσει λίγο την τιμή της, μετά από μια σειρά κάκιστων εμφανίσεων και αποτελεσμάτων. Η Ελλάδα θα παραταχθεί αρκετά αλλαγμένη, η Ιταλία λογικά θα κυριαρχήσει κι εμείς θα πάμε με το 1 & Over 2,5

Εξαιρετική εικόνα παρουσιάζει εντός έδρας η Πιτέρμπορο. Η Λίνκολν από την πλευρά της εκτός έχει προβλήματα και έτσι πηγαίνουμε στον άσο.

Με επιθετικό τρόπο παίζει η Κρου και αυτό φαίνεται από τα αρκετά συνεχόμενα goal/goal που έχει. Η Καρλάιλ στο γήπεδό της θα προσπαθήσει να παίξει για το τρίποντο. Αναμένεται ανοιχτό ματς με γκολ και απο τις δυο πλευρές.

Η Γέοβιλ δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και θα της δώσουμε προβάδισμα έναντι της Χάρογκεϊτ, η οποία «φλέρταρε» έντονα με την ήττα στο προηγούμενο και γενικότερα είναι ένα «κλικ» πιο κάτω ποιοτικά.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!