Αποδείξεις εδώ και τώρα

Καλημέρα παιχτούρες μου.Δεν πήγαμε καλά εχθές αφού η Λέτσε δεν μας έκανε το κέφι ,αν και καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα ,δέχτηκε και ένα γκολ κόντρα στην ροή και όλα τελείωσαν.Για την Φούλαμ δεν μπορώ να πώ τα ίδια.Αν και προηγήθηκε νωρίς και έδειξε ότι θα είναι το αφεντικό το ματς τελικά τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά και στο τέλος δέχτηκε και το γκολ.

Για σήμερα έχουμε ξεχωρίσει την τριάδα που μπορεί να μας οδηγήσει στην επιτυχία αφού είναι καιρός της.Αναλυτικά τα παιχνίδια μας για σήμερα.

This image has an empty alt attribute; its file name is thumbnail_image001.png

Match date: 12-12-2021 / 20:00 FAMALICAO vs BENFICA

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται οι οπαδοί αλλά και όλη η ομάδα της Benfica μετά τον αέρα πρόκρισης που της έδωσε εις βάρος κυρίως της Μπαρτσελόνα αφού κατάφερε να βρεθεί πάνω από αυτήν.Σήμερα ξεκινάει το Γολγοθά που έχει όσον αφορά το πρωτάθλημα και θα αντιμετωπίσει την Φαμαλικαο η οποία βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Θεωρούμε ότι το διπλό και 2-4 γκολ είναι εξαιρετικό σημείο αφού κάποια στιγμή μπορεί και η κούραση της Μπενφίκα να βάλει φρένο στο σκοράρισμα και αυτή θα είναι η πρώτη μας επιλογή.

Match date: 12-12-2021 / 15:00 PARMA vs PERUGIA

Aν στην αρχή της περιόδου σας λέγαμε ότι η Πάρμα στα μέσα του πρωταθλήματος θα βρισκόταν στη 12η θέση με το υλικό το οποίο διαθέτει κανένας δεν θα το πίστευε. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία τρία παιχνίδια έχει δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης. Δεν ξέρω αν είναι σημάδια ανάκαμψης αλλά εμείς τουλάχιστον στο σημερινό παιχνίδι απέναντι σε αυτή την περιουσία Περούτζια θα κυνηγήσουμε τη νίκη. Αφού στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Ιακίνι δεν έχει καταφέρει να πάρει τους βαθμούς της νίκης .Ασσος και 2 – 4 γκολ θα είναι η επιλογή μας για σήμερα και ευελπιστούμε η Πάρμα να μας δικαιώσει.

Match date: 12-12-2021 / 14:30 ANTWERP vs STANDARD LIEGE

Tελευταία μας επιλογή για σήμερα το παιχνίδι της Αντβερπ με τη Σταντάρ Λιέγης .Αν μιλάγαμε κάποια άλλη εποχή το παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ντέρμπι μετά και τα γεγονότα στο τελευταίο παιχνίδι της Σταντάρ Λιέγης σήμερα ο άσος σε αποδόσεις άνω του 1,70 μπορεί να χαρακτηριστεί και εξαιρετικός. Πλέον η Αντβερπ χωρίς Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μπορεί να ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα και θέλει να το κάνει αμέσως χωρίς να χάνει ευκαιρία και χρόνο .Ο άσσος και 2-4 γκολ θα είναι επιλογή μας και με αυτόν θα κλείσουμε την τριάδα μας.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!