Cyprus 1st Division 22/12/2021

Με δυο παιχνίδια συνεχίζεται η δράση στο σημερινό πρόγραμμα,με το μεγάλο παιχνίδι να γίνεται στο ΓΣΠ. Αναλυτικά τα παιχνίδια για σήμερα.

Κύπρος | Makareio (Ουδέτερο)

ΠΑΕΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

22/12/2021 17:00 

Εξ’ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής

Μία νίκη στις 7 τελευταίες αγωνιστικές η ΠΑΕΕΚ, με 4 G/G στα 5 πιο πρόσφατά της

Μία ήττα στα 6 πιο πρόσφατα ματς η Ανόρθωση, με 5 Under 2.5 σε αυτά

PAEEK KERYNIAS

Η ΠΑΕΕΚ το πίστεψε κόντρα στον Άρη και ήρθε με 1-1 και με 12 βαθμούς συνεχίζει να παλεύει για την επιβίωση. Οι γηπεδούχοι είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο της επανάληψης, που είναι ισομερώς ισορροπημένο σε γενικές αναμετρήσεις, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 57′ και να δέχονται την ισοπαλία στο 78′. Σε κάθε αγώνα αγωνίζεται με πειθαρχία και ζήλο.

ANORTHOSIS

Η Ανόρθωση έρχεται από δύο σερί νίκες 2-0 επί Δόξας και Εθνικού και μπήκε ξανά στο παιχνίδι ως τέταρτη ομάδα. Θα μειώσει την απόσταση της από την κορυφή στους 7 σήμερα αν κάνει το τρίποντο. Εφόσον απειλήθηκε ελάχιστα στο πρώτο μέρος του «Δασάκι», τελικά πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε.Τα νικητήρια γκολ ηρθαν όταν ήταν ανώτερη στην επανάληψη. Η μεταγραφική διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει, με την Ανόρθωση να βρίσκεται σε αναζήτηση φορ.. Ο Ουάρντα, μεσοεπιθετικός, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς.

Εκτίμηση

Απο την μια έχουμε μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια αλλά το πάθος δεν αρκεί.Απο την άλλη έχουμε την Ανόρθωση που αν θέλει να κάνει καλές γιορτές χωρίς μουρμούρες ,σήμερα πρέπει να κερδίσει .Διπλό και over 1.5 θα είναι η επιλογή μας.

Κύπρος | Stadio Dasaki Achnas

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ

22/12/2021 19:00

Εξ’ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής

Μία ήττα στα 8 πιο πρόσφατα ματς η Ομόνοια, με 5 Under 2.5 στα 6 πιο πρόσφατα εντός

Μία νίκη στα 7 πιο πρόσφατα ματς η ΑΕΛ, όλα με N/G

OMONIA

Η Ομόνοια ηττήθηκε εκτός προγράμματος,αν μπορούμε να το πούμε αυτό, από τη Δόξα πριν από λίγες μέρες και έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από τους κορυφαίους. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι είχε μέτρια εικόνα, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 11′ και την Ομόνοια να ισοφαρίζει λίγα λεπτά αργότερα, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για την ανατροπή πριν την ανάπαυλα. Το σκορ έγινε 2-1 μετά από πέναλτι στο 50ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να σπαταλούν τεράστιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά. Ο κόουτς Μπεργκ ζήτησε δύο προσθήκες, αλλά σίγουρα υπάρχουν προβλήματα γενικότερα. Πάντα απουσιάζουν οι Γιούστε (Α), Φαμπιάνο (Τ), Κούσουλος (Α), Παπουλής.

AEL LIMASSOL

Τέλος, μια νίκη για την ΑΕΛ, η πρώτη της εδώ και σχεδόν δύο μήνες, και η πρώτη για τον προπονητή Παντελίδη, που είδε την ομάδα του να κυριαρχεί εντός έδρας του Ολυμπιακού και να κερδίζει με 3-0. Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.Με την νίκη αυτή έφτασε στο -2 απο την Ομόνοια. Νέες απώλειες δεν επιτρέπονται και ο μέσος Μεντογιέβιτς κρίνεται εξαιρετικά αβέβαιος. Η ΑΕΛ με την Ομόνοια έχει ένα αρνητικό ρεκόρ, με δέκα ήττες και μόλις μια νίκη στις 11 τελευταίες της επισκέψεις.

Εκτίμηση

Η Ομόνοια προβλημάτισε, ενώ η ΑΕΛ πήρε επιτέλους νίκη και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα πηγαίνοντας κόντρα και στην κάκιστη προϊστορία της που έχει στο “ΓΣΠ”.Αν και δεν πιστεύουμε ότι η παράδοση θα σπάσει σήμερα και η Ομόνοια θα πάρει τους 3 βαθμούς ,εμείς θα πάμε με τα 2-3 γκολ που έχει αξία και καλύπτει πολλά σκορ.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!