Απο ταμείο (προχθές €1,436) σε ταμείο (εχθές €1,051) να πετάμε….!

Καλημέρα παιχτούρες μου…..Ακόμα μια εξαιρετική ημέρα η χθεσινή ,αφού μετά το προχθεσινό ταμείο ,ήρθε ακόμα ένα και προστέθηκαν €1.051. Βέβαια εκτός απο την τριάδα μας είχαμε και εξαιρετική ημέρα στο live betting με τεράστιες αποδόσεις και μεγάλα σημεία.Εκτός απο αυτά ,στο χθεσινό live του TikTok ,είπαμε για δυο πιθανές μπομπιτσές οι οποίες επιβεβαιώθηκαν και οι δυο.Η Φίτεσε έχανε μέχρι το 90΄+ όπου και διεκόπει ,ενώ η Σεβίλλη έμεινε στο 0-0 .

Για όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του katenatsio live betting μπορούν να κάνουν join ΕΔΩ και όσοι θέλουν να μπουν ζωντανά στο καθημερινό μας Live στο TikTok join ΕΔΩ.

Πάρτε μια γεύση απο τα χθεσινά:

ΤΑΜΕΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

Για τα σημερινά παιχνίδια τώρα,θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί.Πολλά τα παιχνίδια και πολλές οι παγίδες.Θα πρέπει να προσέξετε πολύ τα φαβορί των μεγάλων πρωταθλημάτων που έχουν ευρωπαικούς αγώνες μεσοβδόμαδα.Εμείς θα ασχοληθούμε με δυο παιχνίδια απο το Βέλγιο και ένα απο την Ολλανδία.

Match date: 05-03-2022 / 19:30 KORTRIJK vs UNION SAINT-GILLOISE

Αν θες πρωτάθλημα τότε τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να τα κερδίζεις .Βέβαια οι φιλοξενούμενοι ,εκτός ελαχίστων περιπτώσεων,το κάνουν με ευκολία και σταθερότητα.Σήμερα που επιστρέφει ο ένας εκ των δυο επιθετικών της ,πιστεύουμε ότι θα επιστρέψει στις νίκες και μπορεί να το κάνει και με over 2,5. Όσο για τους φιλοξενούμενους,αν και σκληροτράχηλη ομάδα,ξέμεινε απο στόχους….!!

Match date: 05-03-2022 / 21:45 RFC SERAING vs CLUB BRUGGE

Οι γηπεδούχοι έρχουν αρχίσει να συμβιβάζονται με την ιδέα του υποβιβασμού.Βέβαια έχουν την ευκαιρία να σώσουν την κατηγορία στα μπαράζ και αυτός είναι ο στόχος τους. Απο την άλλη έχουμε μια Μπρίζ που θέλει να κρατήσει την διαφορά απο την πρώτη Ουνιον και γιατί όχι να την μειώσει εάν στραβωπατήσουν οι πρωτοπόροι.Πολύ ανώτεροι ως ομάδα ,δεν βλέπουμε πως μπορεί να μην επιβεβαιωθεί η νίκη της με over 2.5.

Match date: 05-03-2022 / 22:00 FEYENOORD vs GRONINGEN

Δεν άξιζε την ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι της η Φεγενορντ.Μπορεί να έκανε ένα κακό πρώτο 20΄λεπτο και να δέχτηκε 2 γκολ με πέναλτι,όμως στην συνέχεια πάτησε την Αλκμααρ ,έκανε φάσεις ,βρήκε γκολ και εάν ήταν ελάχιστα πιο τυχερή θα είχε πάρει και τον ένα βαθμό της ισοπαλίας.Σήμερα περιμένω να επιστρέψει στις νίκες ,με τον τρόπο που αυτή ξέρει καλύτερα .Σε αυτό μπορεί να βοηθήσουν οι φιλοξενούμενοι που σκοράρουν γενικότερα. ‘Ασσος και over 2.5.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!