Όταν οι άλλοι αμολάνε αετό…..εμείς κλείνουμε ΤΑΜΕΙΑ!!!

Καλημέρα παιχτούρες μου ,καλή καθαρά Δευτέρα και καλή Σαρακοστή σε όλους .Πραγματικά όταν οι άλλοι αμολάνε αετό εμείς κλείνουμε το ένα ταμείο πίσω απο το άλλο, σε τριάδες ,σε δυάδες αλλά και σε μονά στο livebetting μας ,το οποίο πετάει!!!!

Για όσους θέλουν να πάρουν μια γεύση δείτε εδώ.

Τετάρτη 02/03 – €1.436,06 (Δες εδώ)

Παρασκευή 04/03 – €1.051,68 (Δες εδώ)

Κυριακή 06/03 – €1.904,45 (Δες εδώ)

Και για όσους θέλουν να ζήσουν την μοναδική εμπειρία του live Betting Katenatsio δεν έχει παρα να κάνει ενα κλικ ΕΔΩ .

Για σήμερα θα πάμε με τριαδούλα αφού πρώτα φάμε την λαγάνα μας ,τα Θαλασσινά μας ,τον χαλβά μας και ότι άλλο σχετίζεται με την ημέρα.Πάμε να δούμε τα παιχνίδια μας.

Match date: 07-03-2022 / 21:45 TOULOUSE vs DUNKERQUE

Το έχουμε πει και θα το ξανά πούμε .Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και βέβαια ούτε εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την ομάδα την «καρδιάς» μας ,η οποία μας έχει πληρώσει επανειλημμένα. Και βέβαια αναφερόμαστε στην Τουλούζ.Ομάδα άλλων ταχυτήτων στην κατηγορία η Τουλούζ ,όποιων θέλει να κερδίσει …τον κερδίζει με συνοπτικές διαδικασίες.Το ίδιο μπορεί να κάνει και σήμερα απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει να αμύνεται πολύ καλά και ψάχνει απλά την ευκαιρία της σε μια αντεπίθεση.Περιμένω να επιβεβαιωθεί ο άσσος έστω και εάν οι φιλοξενούμενοι προσπαθήσουν να πάνε το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο και μικρό σκορ. Άσσος & 2-3 γκολ η επιλογή μας.

Match date: 07-03-2022 / 20:00 LEGIA WARSZAWA vs SLASK WROCLAW

Θα την κυνηγήσουμε την Λέγκια μέχρι να την σώσουμε οριστικά .Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει την αντεπίθεσή της και εμείς είμαστε εδώ για να εισπράξουμε την καλή της εικόνα.Απέναντι σε αυτή την Σλασκ που πάει απο το κακό στο χειρότερο και έχει πάρει την κάτω βόλτα ,η νίκη δείχνει να είναι ένα σημείο που μπορεί να επιβεβαιωθεί με ευκολία. Αν σε αυτό προσθέσουμε το over 1,5 το σημείο γίνεται εξαιρετικό και στα δικά μας μέτρα.

Match date: 07-03-2022 / 19:00 KAYSERISPOR vs ALANYASPOR

Τέλος θα κλείσουμε με ένα παιχνίδι απο την Τουρκία.Σε τρομερή κατάσταση η γηπεδούχος η οποία παίζει στο πρωτάθλημα χωρίς άγχος ,αφού έχει ρίξει το βάρος στο κύπελλο.Σκοράρει ,παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και δεν κοντράρεται.Απο την άλλη έχουμε την Αλάνιασπορ η οποία κηνηγάει το ευρωπαικό της όνειρο ,είναι και αυτή σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να παραμείνει μέσα στους στόχους της. Δεν θα μπλέξουμε σε σημεία αλλά θα πάμε με το Over 3.5 που πιστεύουμε ότι θα επιβεβαιωθεί με ευκολία.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!