Με 11,00 απόδοση εχθές συνεχίσαμε στο Μουντιάλ!Σήμερα τι έχει?

Καλημέρα παιχτούρες μου.Ακόμα μια εκπληκτική ημέρα η χθεσινή αφού καταφέραμε και σας δώσαμε το 11αρι της ημέρας …Πώς?….Μα με την πρόβλεψη μας στο παιχνίδι της Κροατίας με την Ιαπωνία…Αφού προβλέψαμε ότι το παιχνίδι θα πάει στην παράταση και στα πέναλτι…με νικητή την Κροατία!!!….Δείτε και παρακάτω ένα μικρό δείγμα της δουλειάς που γίνεται στο Katenatsio!!!Τα υπόλοιπα μπείτε εδώ : katenatsio Live Betting

Live Betting Katenatsio του Telegram και αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος είναι απλά ένα κλικ παρακάτω….YouTube ,Facebook ,Twitch , Twitter ,TikTok ,Linkedin ,Instagram και βέβαια το Telegram Chat Και ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,17cents/per day ή 5,00€ /per month.

Πάμε τώρα και στα σημερινά 2 μονά σημεία για το Μουντιάλ που και σήμερα οι αποδόσεις είναι σε άλλο επίπεδο!!!!

Κουπόνι με τα παιχνίδια που έχει δεν βγάζουμε.Σημείο με αποδόσεις κάτω απο 10 δεν δίνουμε άρα πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για σήμερα.

Το πρώτο παιχνίδι χρονικά είναι αυτό της Ισπανίας.Είπα και θα το ξανά πω ,για εμένα είναι ντροπή μεγάλες εθνικές ομάδες να κάθονται να χάνουν για να επιλέγουν αντιπάλους.Σήμερα η Ισπανία θα βρεί στον δρόμο της το Μαρόκο….Δεν ξέρω ποιός θα προκριθεί αλλά το Χ ημίχρονο δείχνει με σημείο που μπορεί να επιβεβαιωθεί…..Απο εκεί και πέρα το παιχνίδι θα έχει τουλάχιστον 3 γκολ με το Μαρόκο να βάζει το ένα και τα υπόλοιπα για το Over 2.5…..η Ισπανία!!!!!

Στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς βλέπω η νύχτα να πάει μακριά. Αν υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι που μπορεί να πάει στην παράταση είναι αυτό της Πορτογαλίας με την Ελβετία…..!!!Με τους Ελβετούς να δείχνουν εξαιρετικά στοιχεία και τρομερή διάθεση για μπαλίτσα ,περιμένω να βάλουν δύσκολα στους Πορτογάλους.Σήμερα το παιχνίδι έχει πολύ «Χ»….και θα καθαρίσει ο Ντιόγκο Κόστα με δυο αποκρούσεις που θα κάνει!!!!!

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
  

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!