Holland & Brasil…!!!….30,00 Απόδοση!!!

Καλησπέρα παιχτούρες μου.Παρασκευή σήμερα και μετά απο μια μικρή διακοπή το Μουντιάλ ξανά αρχίζει με δυο παιχνιδάρες…Η αληθεία είναι ότι μετά την φάση των ομίλων δεν έχουμε παράπονο…Είδαμε ωραία παιχνίδια,με γκολ,θέαμα,εκπλήξεις και μεγάλες προκρίσεις!!!!Σήμερα το παιχνίδι της ημέρα είναι στις 21:00 αλλά στις 17:00 …έχει Βραζιλία!!!!

Εχθές βγήκε και το 3ο επεισόδιο της εκπομπής «Wanna Go Show» ,εκπληκτικό ,διασκεδαστικό,ανατρεπτικό αλλά πάνω απο όλα αποκαλυπτικό….!!!!!Δείτε όλο το επεισόδιο ΕΔΩ

Live Betting Katenatsio του Telegram και αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος είναι απλά ένα κλικ παρακάτω….YouTube ,Facebook ,Twitch , Twitter ,TikTok ,Linkedin ,Instagram και βέβαια το Telegram Chat Και ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,17cents/per day ή 5,00€ /per month.

Στα σημερινά με δυάδα Μουντιάλ θα πάμε για απόψε και μάλιστα με 30,00 απόδοση αφού εμείς βλέπουμε σήμερα ότι θα έχουμε τον αντίο του Μέσσι…!!

Match date: 09-12-2022 / 21:00

NETHERLANDS

ARGENTINA

Ματσάρα απο κάθε άποψη…Ολλανδία – Αργεντινή!!!Μπορεί οι οράνιε να μην εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους,τους είδαμε και όταν εντυπωσιάζανε,ωστόσο παίρνουν με ευκολία τα αποτελέσματα που θέλουν ,δείχνουν κυνικοί και έχουν φτάσει μέχρι τους «8» με σχετική ευκολία.Αμυντικά είναι ίσως η καλύτερη ομάδα του Μουντιάλ και μεσοεπιθετικά έχουν πολύ ποιότητα και ταλέντο…..!!

Απο την άλλη η Αργεντινή δείχνει να τα βρίσκει σκούρα απέναντι σε καλές άμυνες,δεν έχει δείξει καμία αμυντική σταθερότητα ,δέχεται φάσεις με ευκολία και έφτασε στους 8 με κόπο και πολύ ιδρώτα…αφού ακόμα με την Αυστραλία έφαγε γκολ και στο τελευταίο 15λεπτο κινδύνευσαι ακόμα και με την ισοφάριση.

Περιμένω ένα πολύ κλειστό παιχνίδι και απο τις δυο ομάδες και το σημείο που μου δείχνει εξαιρετικά πιθανό είναι ένα….Πρόκριση της Ολλανδιάς στα Πέναλτι και μάλιστα με ήρωα τον τερματιφύλακάς!!!

Match date: 09-12-2022 / 17:00

CROATIA

BRAZIL

Πρώτο παιχνίδι χρονικά και έχει ξεκάθαρο φαβορί….!!Με το πόδι στο γκάζι θα μπουν οι Βραζιλιάνοι για να καθαρίσουν απο νωρίς το παιχνίδι.Ομάδα και ποιότητα έχουν ,αν σκοράρουν σχετικά γρήγορα θα φύγει και το άγχος….Απο την άλλη οι Κροάτες δεν δείχνουν ικανοί να σταματήσουν αυτή την Βραζιλία.Μπορεί να έχουν ποιότητα αλλά πλέον πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται την επιστροφή…..!!! 2ΗΤ/2FT & Over 2.5

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
  

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!