Σάββατο χωρίς bet buldier δεν είναι Σάββατο !!! 9 απόδοση από Βραζιλία!!!

Κόσμε του Κατενάτσιο καλό Σάββατο να έχουμε με κέρδη και δυνατά ταμεία !!! Η χθεσινή ημέρα για μια επιλογή δεν μας έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα , ωστόσο δεν πτοούμαστε καθώς η υπομονή όπως ξέρετε είναι αρετή !

Για σήμερα τώρα έχω ετοιμάσει μια εξίσου δυνατή επιλογή με συνδυαστικό δελτίο από την αγαπημένη μας Βραζιλία και τη Seria B!

Πιο αναλυτικά η Γκοϊάς υποδέχεται την Μποταφόγκο SP στην 6η αγωνιστική στο στάδιο Da Serrinha στη πόλη Γκοϊάνια ! Οι δυο ομάδες έχουν μεγάλη διαφορά ποιότητας καθώς οι γηπεδούχοι προέρχονται και από την πρώτη κατηγορία ! Για σήμερα περιμένω εύκολη επικράτηση της Γκοϊάς με εύρη σκορ , ωστόσο η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων θα δώσει ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο ! Συνδυαστικά σας έβγαλα 9 απόδοση μαζί με την αγορά των καρτών καθώς και των κόρνερ ! Βρείτε παρακάτω το αποψινό μεγάλο bet buldier by Fotaras14

Bet buldier: BET X150

Στατιστικά:

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των στοιχημάτων προκύπτει ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή της τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία. Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν περίπτωση πρότασης ή ενθάρρυνσης για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιήσετε τη δική σας μελέτη!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!