Καλημέρα σε όλο το κατενάτσιο και καλή εβδομάδα να έχουμε. Έχει καταντήσει κουραστικό να μην κλείνει το δελτίο μας για ένα γκόλ, χθές διαβάσαμε όλα τα ματς όπως έπρεπε και βγήκαν στο γήπεδο οι προγνώσεις μας αλλά η Καλαμάτα μας χάλασε το πάρτι καθώς έμεινε στο 1-0. Σήμερα δεν έχουμε πολλές επιλογές στο κουπόνι και θα ψάξουμε κέρδος σε Μουντιαλ και Ρουμανία.

ΙΑΠΩΝΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ 17:00

Οι Ιάπωνες έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις σε αυτό το Μουντιάλ με τις εμφανίσεις τους και σήμερα καλούνται να ξεπεράσουν ένα ακόμα δύσκολο εμπόδιο. Είναι σε καλη κατάσταση και ψυχολογία στα ύψη και σαν στρατιωτάκια θα εκτελέσουν το πλάνο.

Η Κροατία από την μεριά τής έχει την εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια αλλά έχει και τούς παίχτες να σηκώσουν αυτό το βάρος σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι όπως το σημερινό.

Ρουλέτα το σημείο σε αυτό το παιχνίδι κ όποιος σας το πει με σιγουριά μάλλον βλέπει άλλο Μουντιάλ.Εγώ θα πάω με το G-G ή OVER 2.5

ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ – ΜΙΟΒΕΝΙ 19:00

Η Στεάουα έχει κάνει εκπληκτικό come back και έχει 4/5 νίκες, σήμερα θέλει την νίκη και μ’εναν αγώνα λιγότερο που έχει θέλει να ανέβει στην τρίτη θέση και να μειώσει την διαφορά από την κορυφή.

Η Μιοβένι έχει μόλις 8 βαθμούς και δίκαια είναι στην τελευταία θέση αφού είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα ήταν στις 9 Σεπτεμβρίου και φτάσαμε να στολίζουμε δέντρο.

Υπάρχει φαβορί εδώ αλλά οι τιμές είναι για γέλια και δεν μας κάνουν. OVER 2.5 λοιπόν.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ 21:00

Τα έχουμε ξαναπεί για την Βραζιλία ότι είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κούπα, μόνο καλό θα κάνει η ήττα από το Καμερούν καθώς τώρα έχουμε μπεί στην τελική ευθεία και πρέπει να δείξει χαρακτήρα αντάξιο της ιστορίας της.

Η Νότια Κορέα έκανε την έκπληξη και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση σε μια βραδιά θρίλερ και πολλών συναισθημάτων νικώντας την Πορτογαλία και αφήνοντας ξερή την Ουρουγουάη. Σήμερα όμως ο βαθμός δυσκολίας είναι στα κόκκινα.

Ξεκάθαρο φαβορί η Βραζιλία και πιστεύω ότι άλλο αποτέλεσμα έρθει εκτός της νίκης της θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη του Μουντιαλ. ΑΣΣΟΣ 2-4 ΓΚΟΛ

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
.