Αγγλικά συμφέροντα

Καλημέρα σε όλη την Κοινότητα,

Πολύ ωραίο το σημερινό κουπόνι αφού έχει εξαιρετικές αναμετρήσεις αλλά και αποδόσεις που προκαλούν.Μετά την μελέτη που έκανα και επειδή πρέπει να πάμε σήμερα ταμείο ετοίμασα μια καλο πληρωμένη τετράδα απο τις μικρές της Αγγλίας.

Η Εξετερ είναι ντεφορμέ ,η Πλίμουθ πάει τρένο όμως ένα ντέρμπι θέλει τις καλύψεις του και εμείς θα τις πάρουμε κοιτώντας δεξία που υπάρχει και η αξία στο ποντάρισμα.

Η εικόνα της Πιτερμπόρο είναι εξαιρετική όμως βλέποντας το ποντάρισμα που έχει πάρει και την απόδοση του άσσου να φτάνει στο 1,80 νομίζω ότι το παιχνίδι αρχίζει να μυρίζει μπαρούτι…όταν η αντίπαλος Κόβεντρι βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς παρακάτω στην βαθμολογία που έδειξε να βγάζει αντίδραση στο τελευταίο της παιχνίδι.Να προσθέσω εδώ ότι είναι μαζί με την Τζίλιγχαμ(0-5-2) οι μοναδικές ομάδες χωρίς εκτός έδρας νίκη (0-5-1) και με τις πιο πολλές ισοπαλίες ..επίσης μαζί με τν Τζιλιγχαμ…τυχαίο.!!!!

Μονομαχία πρωτοπόρων με το προβάδισμα να πηγαίνει δικαιολογημένα στην έδρα. Η Μπρόμλι είναι εξαιρετική στα εντός και γενικότερα διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα από τη Χάλιφαξ που ναι μεν παίζει με ενθουσιασμό, αλλά δεν έχει ιδέα από ντέρμπι.

Ενα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για τον υποβιβασμό υποδέχεται μία εκ των ισχυρότερων ομάδων της Νάσιοναλ Λιγκ και με το διπλό προσφέρεται σε εξόχως ικανοποιητικές αποδόσεις

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!