Απίστευτα πράγματα απο την ομάδα του Katenatsio

Καλημέρα σε όλους τους φίλους μας,

Μπορεί να μην καταφέραμε να κλείσουμε κάποιο κουπόνι εχθές αλλά δεν μπορούμε να μην κάνουμε αναφορά στα πολύ καλά προγνωστικά που γιαακόμα μια ημέρα έδωσαν οι tipsters μας.

Ξεκίνημα θα κάνουμε με τον MrGoal που είχε 3/4 εύστοχες προβλέψεις με αποδόσεις πάνω απο 2,15  και χαμένο δελτίο που πλήρωνε 3.100,51€ (ΔΕΣ ΕΔΩ) .

Ακουλούθησε ο Κυνηγός Φαντασμάτων ο οποίος έδωσε 4/4 εύστοχες προβλέψεις με πολύ σωστή ανάλυση των αγώνων και έχασε στο Combo ποντάρισμα της Κάλιαρη το ποσό των 2.606,03€ (ΔΕΣ ΕΔΩ).

Συνεχίζουμε με τον Bomber με 2/3 εύστοχες προβλέψεις και μάλιστα σε δύσκολα παιχνίδια….όπου έχασε την Αουε που προηγήθηκε μάλιστα στο σκορ και μαζί 1.514,10€ (ΔΕΣ ΕΔΩ).

Τέλος ο Papadlinio με 3/4 εύστοχες προβλέψεις τον έστειλε κουβά η κατεστραμένη Νυρεμβέργη που δεν νίκησε ούτε αυτή την φορά και μαζί με την ισοπαλία της έχασε 2.048,37€ (ΔΕΣ ΕΔΩ).

Όλα τα παραπάνω είναι μια απόδειξη της εξαιρετικής δουλείας που γίνεται απο όλους τους tipsters στην προσπάθεια να σας δώσουν τα καλύτερα πργνωστικά.Επίσης όπως και άλλη φορά σας έχουμε πεί δεν μετράνε τα ποσοστά επιτυχίας αλλά τα λεφτά που βάζουμε στην τσέπη μας.Τα ποσοστά .τα μονά παιχνίδια,οι δυάδες σε δυο-τρια διαφορετικά κουπόνια με αντίθετα αποτλέσματα και διάφορα άλλα τρικ που βρίσκουμε στο διαδίκτυο και στα social ….να ξέρετε δεν αντιπροσωπεύουν την δική μας ομάδα….

Για ακόμα μια φορά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη αλλά και την συμμετοχή σας καθημερινά με τις δικές προβλέψεις…

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!